Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Fisktacos med mango och guacamole

04 mar, 2018
AvRedaktionen
Fisktacos med mango och guacamole.
Byt ut köttfärsen mot torsk i dina tacos. Både gott för dig och för miljön. Servera dina fisktacos tillsammans med dina favorittillbehör i små tortillabröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 portioner

Tid: 10 min + 30 min förberedelse

Du behöver:

300 gr Gourmetbitar Torsk*

små tortillabröd

finhackad ananas & mango

majskorn
guacamole
picklad rödlök

Marinad:

3 msk rapsolja

rivet limeskal av en 1/2 lime

1-2 tsk hackad chili

crème fraiche/guacamole

salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Marinaden blandas och gnids in på torsken.
  2. Tillaga torsken i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
  3. Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
  4. Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.
  5. Ät fisktacosen direkt!

* Findus Gourmetbitar av torsk är perfekt skurna bitar av torskrygg och torskfilé som du marinerar och därefter enkelt och snabbt tillagar på låg temperatur i ugnen.

Fisktacos med mango och guacamole.
Fisktacos med mango och guacamole.

Recept och foto: Findus

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons