Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Kladdkaka med Amarula

16 nov, 2015 
AvCassandra Lindblom
Den här kladdkakan kan få vilken som helst på bra humör. Passar bra med en klick lättvispad grädde.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kladdkaka med Amarula.
Kladdkaka med Amarula.

Ca 8 bitar

Tid: 45 min

Ingredienser:

1 dl Amarula Cream

250 g mörk choklad

50 g smör

2 dl socker

4 ägg

Gör så här

Vispa ägg och socker. Smält chokladen över vattenbad, tillsätt smöret lite i taget. Var noga med att få bort alla smörklumpar. Blanda ner Amarula Cream. Blanda chokladsmeten och äggsmeten och häll i en springform. Grädda i 175 grader i ca 35-40 minuter. Låt den svalna och ställ i kylen gärna över natten.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons