Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptMat till Valborg

Det här är årets smak på Annas Pepparkakor 2023

05 okt, 2023 
AvNami Kawakita
Det här är årets smak på Annas Pepparkakor 2023
För nionde året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför den stundade julen. Årets smak är en pepparkaka med riktigt krut i – en smakexplosion av sött, syrligt och kryddigt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2014 införde Annas Pepparkakor en tradition att inför varje advent- och julsäsong lansera en ny tillfällig smak. Tidigare år har vi hittat smaker som polka, lakrits och toffee. Men årets smak är något alldeles extra – här möts krut och hetta i en pepparkaka som för tankarna till varmare breddgrader.

I år smakar Annas Pepparkakor chili och lime

Heta influenser från Asien och Sydamerika

Årets pepparkaka blir en smakexplosion utöver det vanliga i sällskap med het chili och frisk lime. Smaker som gör sig otroligt bra med vår favoritkaka.

Annons

– Årets smak sticker ut lite då vi lånat influenser från det asiatiska och sydamerikanska köket för att skapa en kaka med riktig krut i. Med smakerna lime och chili i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en helt ny smakupplevelse som vi hoppas många ska tycka om! Självklart följer vi fortsatt den goda traditionen att baka på plåt vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor.

Annas Limited Edition Lime och Chili kommer finnas tillgänglig i dagligvaruhandeln till det rek. priset 21,90 kr (150 g)

Annas Limited Edition Lime & Chili kommer finnas tillgänglig i dagligvaruhandeln till det rek. priset 21,90 kr (150 g).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons