Nu lanseras Delicatoasken med bakelser i pralinstorlek!

Nu lanseras Delicatoasken med bakelser i pralinstorlek!

Delicato tar rygg på Aladdinasken och släpper i höst Delicatoasken med utvalda favoriter i pralinstorlek. Något för nästa fika?
06 oktober, 2017

 

Blev du glad när du läste om Aladdinaskens nya tillskott? Då lär den här nyheten göra dig ännu lyckligare.

I år lanserar nämligen Delicato en egen ”Aladdinask”, en pralinask fylld med minivarianter av punschrulle, biskvi, chokladboll, lattebit och Delicatoboll hallon. De små konditorbitarna väger 18 g/st och precis som den klassiska Aladdinasken har Delicatoasken två lager.

Delicatoasken säljs i begränsad upplaga.

Delicatoasken säljs i begränsad upplaga.

Det hela började egentligen som ett skämt på företagets Facebooksida. En pralinask med Delicatoprodukter under texten ”En tradition sedan aldrig” fick så stor och positiv uppmärksamhet att Delicato bestämde sig för att producera den på riktigt.

– Vi blev glada och överraskade över responsen och vi valde så klart att lyssna på våra konsumenter. Nu är vi spända och stolta över att vi kan presentera Delicatoasken – på riktigt, säger Sofia Brandberg, marknadschef på Delicato och fortsätter:

Alla traditioner startar ju någon gång!

– Vi är ju inte ett särskilt pretentiöst varumärke, vi gillar snarare att skoja till det kring det sådant som kan vara lite uppstyltat eller allvarligt. Och alla traditioner startar ju någon gång! Nu hoppas vi att folk kommer att ta till sig detta nya goda sätt att fika på, avslutar Sofia Brandberg.

Asken säljs i begränsad upplaga och finns i dagligvaruhandeln från vecka 40 och framåt. Rekommenderat pris är 99 kronor.

Läs också: Årets nyhet i Aladdinasken 2017