Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Cake pops med Amarula

16 nov, 2015 
AvCassandra Lindblom
Cakepops med amarula i smeten smälter i munnen. Går att dekorera med i stort sett vad som helst.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cake pops med Amarula.
Cake pops med Amarula.

Ca 25 stycken

Tid: 60 minuter

Ingredienser:

1 chokladsockerkaka

1 dl Amarula Cream

100 g färskost, naturell

Klubbpinnar el. träspett

300 g vit choklad

100 g mörk choklad, minst 70%

Gör så här:

Mixa chokladsockerkaka (som har svalnat helt) och blanda med färskost och Amarula Cream till en smidig deg. Rulla 3 cm stora bollar och lägg på en tallrik som du ställer in i frysen 30 minuter. Smält den vita chokladen (gärna i ett dricksglas). Doppa ena änden av ett klubbpinne/träspett i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster. Doppa sedan varje cakepop, låt rinna av och ställ stadigt i t.ex. en bit frigolit tills de stelnar. Garnera cakepopsen med mörk choklad eller varför inte doppa i strössel eller hackade nötter direkt efter du doppat dem.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons