Cake pops med Amarula

Cakepops med amarula i smeten smälter i munnen. Går att dekorera med i stort sett vad som helst.
16 november, 2015
Cake pops med Amarula.

Cake pops med Amarula.

Ca 25 stycken

Tid: 60 minuter

Ingredienser:

1 chokladsockerkaka

1 dl Amarula Cream

100 g färskost, naturell

Klubbpinnar el. träspett

300 g vit choklad

100 g mörk choklad, minst 70%

Gör så här:

Mixa chokladsockerkaka (som har svalnat helt) och blanda med färskost och Amarula Cream till en smidig deg. Rulla 3 cm stora bollar och lägg på en tallrik som du ställer in i frysen 30 minuter. Smält den vita chokladen (gärna i ett dricksglas). Doppa ena änden av ett klubbpinne/träspett i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster. Doppa sedan varje cakepop, låt rinna av och ställ stadigt i t.ex. en bit frigolit tills de stelnar. Garnera cakepopsen med mörk choklad eller varför inte doppa i strössel eller hackade nötter direkt efter du doppat dem.