Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Recept: Gör ELLEs chiapudding med jordnötssmör och färsk frukt

03 mar, 2018
AvRebecca Wictor
Prova vår goda chiapudding med havregryn, jordnötssmör och färska jordgubbar. Superenkel att förbereda till morgonen efter och smakar riktigt gott.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ingredienser
4 portioner

6 dl mandelmjölk

2 msk chiafrö

4 msk jordnötssmör, saltat

2 msk honung

5 dl havregryn (glutenfria går lika bra)

5 jordgubbar

1 banan

Så här gör du:

1. Blanda mandelmjölk, havregryn, chiafrö och honung i en skål.

2. Fyll fyra glas till hälften med havregrynsmixen. Lägg sedan på en matsked jordnötssmör i varje glas och toppa med resterande havregrynsmix. Sätt plast över glasen och låt stå i kylen över natten.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

3. Ta bort plasten och dekorera med delade jordgubbar och bananskivor.

Artikeln publicerades först på Femina.

 FLER HÄLSORECEPT:

Chiapudding med kanel, kardemumma och mango

Frukost 3.0! Tre drömmiga recept vi vill testa redan i dag

Video: Så gör du Anja Forsnors gröna hälsosmoothie

Annons