Catarina Königs nyårsmeny med fördrink

Catarina Königs nyårsmeny med fördrink.

Catarina König har tagit fram en lyxig trerättersmeny som passar perfekt till nyår. Inled - eller avsluta - gärna middagen med en läskande champagnedrink.
26 december, 2016

FÖRDRINK:

Inled middagen med en svalkande champagnecooler med Tom Collins-sorbet. Lägg en kula sorbet i vardera champagneglas, toppa upp med champagne och servera direkt!

Till receptet >>

Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.

Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.

FÖRRÄTT:

Vad sägs om oxfilécarpaccio med krispig ruccola, rostade pinjenötter, parmesan och en härlig tryffelkräm till förrätt? Galet gott och man vill bara ha mer!

Till receptet >>

Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.

Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.

HUVUDRÄTT:

Till huvudrätt bjuder Catarina på oxfilétournedos med västerbottenpuré, rödvinssås, citron- & parmesanstekt sparris, picklad rödlök och västerbottenchips.

Till receptet >>

Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.

Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Efterrätten består av vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger. Det tar endast 5 minuter att göra, utan några som helst förberedelser!

Till receptet >>

Vaniljvisp med hallon på maränger.

Vaniljvisp med hallon på maränger.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: