Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Catarina Königs nyårsmeny med fördrink

26 dec, 2016 
AvRedaktionen
Catarina Königs nyårsmeny med fördrink.
Catarina König har tagit fram en lyxig trerättersmeny som passar perfekt till nyår. Inled - eller avsluta - gärna middagen med en läskande champagnedrink.
Annons

FÖRDRINK:

Inled middagen med en svalkande champagnecooler med Tom Collins-sorbet. Lägg en kula sorbet i vardera champagneglas, toppa upp med champagne och servera direkt!

Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.
Champagnecooler med Tom Collins-sorbet.

FÖRRÄTT:

Vad sägs om oxfilécarpaccio med krispig ruccola, rostade pinjenötter, parmesan och en härlig tryffelkräm till förrätt? Galet gott och man vill bara ha mer!

Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.
Oxfilécarpaccio med parmesan & tryffelkräm.

HUVUDRÄTT:

Till huvudrätt bjuder Catarina på oxfilétournedos med västerbottenpuré, rödvinssås, citron- & parmesanstekt sparris, picklad rödlök och västerbottenchips.

Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.
Oxfilétournedos med västerbottenpuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Efterrätten består av vaniljvisp med hallon på små dessertmaränger. Det tar endast 5 minuter att göra, utan några som helst förberedelser!

Vaniljvisp med hallon på maränger.
Vaniljvisp med hallon på maränger.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons