Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär

15 mar, 2017
AvRedaktionen
Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär.
Med banan i smeten blir våfflorna härligt söta. Dessutom är det nyttigt, glutenfritt och himla gott! Toppa med kokosgrädde och blåbär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

8 våfflor, 4 personer

Du behöver:

3 bananer

6 ägg

3 msk kokosmjöl

1 ½ tsk bakpulver

kokosolja till våffeljärnet

Topping:

1 burk kokosmjölk, 400 ml

2 dl blåbär

Gör så här:

Dela bananerna i mindre bitar och mixa alla ingredienser med en mixerstav i en bunke. Grädda på inte alltför hög värme i våffeljärn smort med kokosolja. Lägg den fasta grädden från en burk kokosmjölk i en bunke och vispa lätt. Servera våfflorna med kokosgrädden och blåbär.

Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär
Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär

Recept & styling: Camilla Pérez
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons