Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Ballerinafyllning som glasstopping

16 mar, 2021 
AvEmma Castman
Ballerinatopping på flaska
Glasstopping som smakar Ballerinakex? Ja, tack! Här är allt vi vet om den frestande nyheten!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacksBrand logo
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

I början av 2020 lanserade Göteborgskex Ballerina Original-fyllning – på tub.

”Genom våra konsumentundersökningar har vi förstått att många vill ha ännu mer god fyllning i Ballerina-kakan. Därför har vi nu ökat fyllningen i kakan med 25 procent. För den som inte tycker att det är nog finns fyllningen nu även på tub”, skrev företaget när de presenterade produkten.

Nyheten blev (inte helt oväntat) en succé och på sociala medier hyllades den av tusentals, däribland Margaux Dietz som postade ett inlägg på Instagram och skrev: ”Bästa jag sett på länge. Ska fylla skafferiet när jag kommer hem”.

Till mångas förtret var Ballerinatuben bara en del av en tillfällig butikskampanj – men vi kan meddela att en liknande nyhet är på väg. Inför sommarsäsongen 2021 lanseras nämligen glasstopping med smak av Ballerinafyllning.

Nyhet från Nic: Glasstopping som smakar Ballerinakex

Det är glassdistributören Nic som lanserar Ballerinafyllning som topping, och på sin hemsida beskriver de nyheten så här:

Annons

”Nu finns äntligen Ballerinas originalfyllning som sås till din glass. Med en fyllig smak av choklad och hasselnöt passar den lika bra på toppen av en dessert som smaksättning i en milkshake. Krämig och helt oemotståndlig kommer den garanterat att bli alla glassälskares favorit 2021.”

Här kan du köpa glasstopping med smak av Ballerina

När Nic presenterade nyheten om glasstopping med smak av Ballerinafyllning för sina följare på sociala medier var hejaropen många.

Måste köpa!!”, skrev en användare på Instagram.

OMG”, skrev en annan.

Många frågade även var Ballerinafyllningen går att köpa. Nic säljer inte sina produkter direkt till konsumenter, men vi har hittat att toppingen bland annat går att klicka hem här och här.

Foto: Nic

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons