Maxa Ballerinakexen med extra fyllning på tub

18 feb, 2020 
Av
Ballerina på tub
Lystring för här kommer det en genialisk nyhet: Fyllningen till Ballerina Original – på tub! ”Genom våra konsumentundersökningar har vi förstått att många vill ha ännu mer god fyllning i Ballerina-kakan”, säger Göteborgskex i sin presentation av produkten.
Annons

Ballerinakex består av ett chokladkex och ett mördegskex med en len nougatfyllning emellan. Vi har ätit dem som barn, och älskar dem fortfarande i vuxen ålder. Många är vi också som har för vana att dela på kexen och äta upp bottenhalvan med nougatkrämen på först av allt. Visst vore det ljuvligt om det då fanns kräm kvar till topphalvan, det där ljusa kexet som annars inte smakar så mycket?

Och nu finns det en lösning! Göteborgskex har nämligen tagit fram fyllning på tub, och förklarar varför så här:

”Genom våra konsumentundersökningar har vi förstått att många vill ha ännu mer god fyllning i Ballerina-kakan. Därför har vi nu ökat fyllningen i kakan med 25 procent. För den som inte tycker att det är nog finns fyllningen nu även på tub”.

Hyllas av Margaux Dietz

”Låt fyllning och fantasi flöda och använd krämen på allt du tycker om från kakor till glass eller kanske bara som den är?”, så skriver Göteborskex vidare om sin nya, ljuvliga uppfinning.

Annons

Ballerina-tuben är en del av en butikskampanj, där du får en tub om du köper två Ballerina-rullar. Tuben är på 200 gram och finns i ett begränsat antal i utvalda butiker från och med vecka 8 2020.

På Instagram hyllas produkten bland annat av ELLE-bloggerskan Margaux Dietz som fick syn på den i storyflödet hos en vän. Hon delar bilden i sitt eget flöde och skriver:

”Bästa jag sett på länge. Ska fylla skafferiet när jag kommer hem”

Ballerina på tub
Margaut Dietz postade sin väns bild på Ballerinatuben i sin Instagram-story.

Läs mer:

Annons