Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Avsmakningsmeny på Griffin Steakhouse

01 okt, 2013 
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
GriffinsSteakhouseExtraordinaire_JensBergstrand_Christian Hellberg

br>

För alla som tycker om kött kommer det en ny upplevelse att ta del av i höst. Vad sägs om lammbog från Välnäs gård bakad i 16 timmar, svenskt vilt som rådjur och hjort, 40-dagars Dry age-kött, exklusiv Wagyu och entrecôte. Det är Griffin Steakhouse som firar tre år med en extra ordinär avsmakningsmeny.

Under hösten utvecklar restaurangen sitt koncept och erbjuder en avsmakningameny vid Chef´s Table – vilket innebär att man kommer lite närmre köket och kan se kockarnas arbete. Man kan max sitta 4 personer vid Chef´s Table och i avsmakningsmenyn ingår 10 rätter. Menyn varierar från kväll till kväll men temat är kött och gästerna lovas exklusiva och extra fina detaljer.

Annons

Bakom menyn står Griffins’ egen krögare Christian Hellberg och köksmästare Jens Bergstrand.

– Det är viktigt för oss att få göra upplevelsen kring avsmakningsmenyn på vårt sätt och bibehålla Griffins’ avslappnade och härliga stämning oavsett om gästen äter en eller tio rätter hos oss. Den här menyn är för alla tjejer och killar som gillar genuint god mat tillagat på ett kul och intressant sätt, säger Christian Hellberg, krögare på Griffins’ Steakhouse Extraordinaire.

Avsmakningsmenyn och dryckespaketen är exklusiva för Chef’s Table och kommer inte att serveras någon annanstans i restaurangen. Pris för avsmakningsmenyn är 945 kr per person och dryckespaketen kostar 595 kr respektive 1495 kr. Premiär för Chefs Table är den 21 oktober.

GriffinsSteakhouseExtraordinaire_ChefsTable_2

br>

Annons
GriffinsSteakhouseExtraordinaire_ChefsTable

br>

GriffinsSteakhouseExtraordinaire_DealCloser-dessert

br>

GriffinsSteakhouseExtraordinaire_ChefsTable_1

br>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons