Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Ät trendigt: Nyttig granolaglass med blåbär

20 aug, 2016
AvMikaela Råberg
Som frukost, mellanmål eller mättande efterrätt. Den här nyttiga glassen gjord på mandelmjölk, granola och blåbär kan avnjutas när som helst på dygnet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En glass som är bra för dig? Javisst. Den här goda glassen med mandelmjölk, blåbär och granola som bas är såväl nyttig som smaskig. Som en bonus är den dessutom helt vegansk.

LÄS OCKSÅ: Ät trendigt: Blåbärssmoothie med kokos

Ingredienser:

– 4,5 dl mandelmjölk

– 1 banan

– 1 tsk vaniljextrakt

– 1 msk agavesirap

– 1 dl blåbär, färska eller frysta

– 5 msk granola

Gör så här:

1. Mixa mandelmjölk, vaniljextrakt, agavesirap och banan i en blender.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

2. Rör i blåbär och granola.

3. Häll blandningen i glassformar och frys i minst 4 timmar.  Färdigt!

LÄS OCKSÅ: Ät trendigt: Gör du sötpotatischips i micron

Annons