Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSomriga drinkarMidsommarmatMidsommardrinkar

Årets Tomteglass är en dröm för alla pralinälskare – så smakar den

23 okt, 2023 
AvNami Kawakita
Årets Tomteglass är en dröm för alla pralinälskare – så smakar den
Årets Tomteglass från SIA Glass finns snart ute i butikerna och det känns som en given favorit. Årets smak är chokladask – krämig chokladgräddglass möter rostade kanderade hasselnötter och kakaosås är en dröm för alla pralinälskare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du festlig glöggsangria med granatäppleBrand logo
Så gör du festlig glöggsangria med granatäpple

För sjunde året i rad presenterar glassfabriken i Slöinge en limiterad glassmak så här lagom till jul. Och årets smak är en riktig fullträff – särskilt för alla oss som tycker chokladasken är julens höjdpunkt.

– Julens chokladask är en återkommande tradition som vi alla älskar. År efter år åker den fram på släktmiddagar, pliktskyldigt på julafton och leder inte sällan till smågräl om de mest åtråvärda pralinerna. Nu är det dags att förena denna älskade tradition med vår egen Tomteglass och skapa en helt ny, oförglömlig julupplevelse, säger Dan Bengtsson, marknadschef SIA Glass.

Annons

Bakom valet av ingredienser ligger månader av överläggning på den halländska glassfabriken. I slutänden föll man pladask för en kombination som ska tillfredsställa sanna chokladpralinälskare, med den perfekta mixen av förväntan och njutning – krämig chokladgräddglass med rostade kanderade hasselnötter och kakaosås. En glass som har en given plats på glöggminglet, julmyset och uppesittarkvällen!

Årets design kommer också med en extra fördel! Eftersom många glassköpare återanvänder SIA glass förpackningar så ser årets Tomteglass ut som en presentask med en vit rosett på locket. En gullig detalj som gör glassen till en perfekt gå bort-present!

Annons
Tomteglass Chokladask lanseras i 0.5-liters förpackning och finns i butik endast under en begränsad tid, från vecka 44.

Den limiterade upplagan av Tomteglass brukar gå åt snabbt, och finns i butik endast under en begränsad tid, från vecka 44.

Annons