Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Årets adventskalendrar med något ätbart bakom luckorna

Ätbara adventskalendrar 2020

En lyxig adventskalender med något ätbart bakom luckorna är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om, eller såklart att unna dig själv inför jul. Här tipsar vi om våra favoriter som finns att köpa i år - kika in!
22 september, 2020
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Att räkna ner till julafton med hjälp av en adventskalender är lika roligt för barn som vuxna – om det gömmer sig rätt saker bakom luckorna såklart. För oss mat- och dryckälskare så finns det en hel att välja på, oavsett om du gillar kaffe, choklad, te, lakrits eller andra sötsaker.

Te, kaffe och chokladkalendrar 2020

Redan nu har flera ätbara julkalendrar släppts i butik, men det gäller att vara snabb med att beställa då de ofta har en tendens att sälja slut snabbt. Nedan fyller vi på listan allteftersom – så scrolla ner och hitta din favorit!

1. Karamelleriets söta adventskalender

Beskrivning: I White Christmas Julkalender 2020 gömmer sig två godbitar bakom varje lucka, så du får en hel rundtur i karamellhusets smakuppevelser. Perfekt för dig som gillar sötsaker eller som vill ha en fin present att ge bort till någon du tycker om.

Pris: 399 kronor.

Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Årets lyxiga kaffekalender

Beskrivning: Älskar du kaffe? Älskar du jul? Då är det här en perfekt kombination för dig. Den här lyxiga kaffeadventskalendern från NABO innehåller 24 olika sorter bryggkaffe – med smaker som smörkola och kardemumma. Kaffet går utmärkt att brygga i en vanlig kaffebryggare och varje påse räcker till ungefär 1-2 koppar.

Kalendern lanseras 25/9 och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

3. Tekalender från Pukka

Beskrivning: Vem vill inte mysa ner i soffan med en filt och en kopp te i vinter? Med den här kalendern kan du göra det varje dag – hela vägen fram till julafton! Pukka Te Adventskalender 2020 innehåller 24 olika tesorter – både ekologiskt grönt te, örtte och fruktte.

Pris: 159 kronor.

Du kan du köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

4. Lyxig chokladkalender från Lindt

Beskrivning: En chokladkalender som passar vuxna lika bra som barn. I den här kalendern gömmer sig 24 olika praliner från Lindt, perfekta att avnjuta till en varm kopp te på kvällskvisten.

Pris: 149 kronor.

Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. NABOs populära tekalender

Beskrivning: I år firar NABOs Teadventskalender 10 år – något som firas med en lyxig förpackning där mönstret är designat av Hanna Wendelbo. Den här tekalendern innehåller 24 olika sorter löste, där varje påse räcker till cirka två koppar.

Kalendern lanseras 25/9 och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

6. Tekalender från Pukka

Beskrivning: Ännu en kalender från Pukka för teälskaren. Även här hittar du 24 olika (och ekologiska!) tesorter bakom luckorna.

Pris: 185 kronor.

Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

7. Lindts traditionella adventskalender

Beskrivning: Vem älskar inte chokladpraliner? Och framför allt – vem älskar inte Lindts chokladpraliner? I den här adventskalendern gömmer sig 24 olika praliner som passar såväl barn som vuxna.

Pris: 249 kronor.

Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

8. Lakrids By Bülows traditionella adventskalender

Beskrivning: Älskar du lakrits? Då är det här något för dig. Lakrids by Bülows adventskalender 2020 är här och i år gömmer sig två godbitar bakom luckorna, så den är perfekt att dela på.

Pris: 349 kronor.

Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Tekalender för litteraturälskaren

Beskrivning: Fyra noveller, fyra sorters te. Den här kalendern från Novellix är för dig som vill ta adventsmyset till nästa nivå.

Pris: 299 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

Årets bäst adventskalendrar med smink och skönhet 20200

7 tips och recept för en mysig första advent