4 lyxiga tilltugg och förrätter med skaldjur

Skaldjur som hummer, havskräftor och räkor är lyxigt, lättlagat och fantastiskt gott. Perfekt som tilltugg eller frestande förrätt!
21 juni, 2019

1. Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd

Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.

Till receptet >>

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

2. Krustader med heta räkor, färskost och avokado

Krispiga krustader med heta räkor, färskost och avokado. Perfekta munsbitar till fördrinken! Med en sallad blir det en härlig förrätt.

Till receptet >>

Krustader med heta räkor, färskost och avokado.

Krustader med heta räkor, färskost och avokado.

3. Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado

Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!

Till receptet >>

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

4. Hummercarpaccio med avokado och granatäpple

Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.

Till receptet >>

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Hummercarpaccio med avokado och granatäpple.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: