1. Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd
Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.
Till receptet >>
2. Krustader med heta räkor, färskost och avokado
Krispiga krustader med heta räkor, färskost och avokado. Perfekta munsbitar till fördrinken! Med en sallad blir det en härlig förrätt.
Till receptet >>
3. Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado
Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!
Till receptet >>
4. Hummercarpaccio med avokado och granatäpple
Lyxig hummercarpaccio med avokado och granatäpple. De syrliga granatäppelkärnorna kommer att matcha det söta hummerköttet perfekt.
Till receptet >>
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft