Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

13 snygga glöggmuggar till vinterns glöggmys

Glöggmyset står och knackar på dörren och nu är det läge att uppdatera ditt lager av glöggmuggar! Vi listar våra 13 favoriter i alla prisklasser.
20 november, 2018

Så här års kan man botanisera i snygga glöggmuggar i alla prisklasser. Och visst känns glöggmyset lite extra härligt med nya fina muggar att dricka ur, oavsett om det är en lyxvariant eller en prisvärd budgetmugg. Vi har valt ut våra 13 favoriter.

Rörstrand Swedish Grace

Klassiska Swedish Grace från Rörstrand i vinterskrud.

Klassiska Swedish Grace i litet format och vinterskrud – ett perfekt inslag på julbordet och till mörka glöggkvällar. 99 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Ernst

Rustik glöggmugg i stengods från Ernst.

En liten glöggmugg i stengods med matt utsida. Finns i tre färger, naturvitt, ljusgrått och mörkgrått. Den kostar 59 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Sagaform

glöggsked

Glöggskedar i guldfärgat rostfritt stål. Säljs i fyrpack för 149 kronor. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

Sagaform

xxx

Marimekko Räsymatto

marimekko mugg

Glöggmugg från Marimekko i glaserat stengods med det klassiska prickmönstret som kännetecknar Räsymatto-serien. Muggen kostar 179 kronor. Du köper den här (reklamlänk från Adtraction).

Nachtmann Noblesse

En elegant glöggmugg i slipad kristall från Nachtmann.

Noblesse är en lyxigare glöggmugg i kristall som tillför glamour till glöggmyset. Muggen säljs i tvåpack för 279 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Iittala Tsaikka

Iittalas glas Tsaikka har uppgraderats med ett skydd som gör att du kan dricka varm glögg ur dem.

Vackra glas med midja och hållare i nickelbelagd mässing som gör glaset skönt att hålla i även om det är varm glögg inuti. Glasen säljs i tvåpack för 359 kronor. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Indiska

indiska glöggmugg

Vinröd mugg utan öra i vackers glaserat stengods och guldkant med en del äkta guld. Muggen kostar 39 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Indiska Suz

Suz från Indiska är vita och röda muggar med orientaliska mönster.

Röda och vita glöggmuggar i stengods med orientaliska mönster.

H&M Home

hm home

Mugg i stengods med en kant nertill så att du enkelt kan stapla dem i varandra. Muggen kostar 39 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Jotex

gloggmugg jotex

Värmetåliga glasmuggar med öra från Jotex som låter dig se innehållet, så se till att pimpa glöggen ordentligt. Muggen säljs i fyrpack för 299 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Le Creuset

mugg le creuset

Liten mugg i stengods i vackert röd tonad färg. Muggen kostar 209 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Elsa beskow

glöggmugg elsa beskow

Sagolikt vacker glöggmugg med motiv från Elsa Beskows sagovärld, Valmo. Muggen säljs för 219 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Dorre

glöggmugg

Dorre gör ingen hemlighet av vad man ska ha i de här muggarna. Vita små muggar i keramik med texten ”Glögg” som säljs i fyrpack för 179 kronor. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Ellos

glöggmugg ellso

Glöggmugg i lergods som säljs i två-pack och kostar 299 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Läs mer:

Äntligen glöggars! Blossa 2018 – så smakar årets glögg

Nu är den här – mousserande glögg på flaska!

Gin & Tonic-glöggen är tillbaka!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: