Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

13 snygga glöggmuggar till vinterns glöggmys

Shoppa snygga glöggmuggar!

Glöggmyset står och knackar på dörren och nu är det läge att uppdatera ditt lager av glöggmuggar! Vi listar våra 13 favoriter i alla prisklasser.
20 november, 2018

Så här års kan man botanisera i snygga glöggmuggar i alla prisklasser. Och visst känns glöggmyset lite extra härligt med nya fina muggar att dricka ur, oavsett om det är en lyxvariant eller en prisvärd budgetmugg. Vi har valt ut våra 13 favoriter.

1. Rörstrand Swedish Grace

Klassiska Swedish Grace i litet format och vinterskrud – ett perfekt inslag på julbordet och till mörka glöggkvällar. 99 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Ernst

En liten glöggmugg i stengods med matt utsida. Finns i tre färger, naturvitt, ljusgrått och mörkgrått. Den kostar 59 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

3. Åhléns

Glöggskedar i guldfärgat rostfritt stål. Säljs i fyrpack för 199 kronor. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

4. Sagaform

Glöggmuggar i glas och guld med öra från Sagaform. Säljs i tvåpack för 199 kronor. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Adtraction).

5. Marimekko Räsymatto

Glöggmugg från Marimekko i glaserat stengods med det klassiska prickmönstret som kännetecknar Räsymatto-serien. Muggen kostar 159 kronor. Du köper den här (reklamlänk från Awin.com).

6. Nachtmann Noblesse

Noblesse är en lyxigare glöggmugg i kristall som tillför glamour till glöggmyset. Muggen säljs i tvåpack för 279 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

7. Iittala Tsaikka

Vackra glas med midja och hållare i nickelbelagd mässing som gör glaset skönt att hålla i även om det är varm glögg inuti. Glasen säljs i tvåpack för 359 kronor. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

8. Indiska Plain Gold

Vinröd mugg utan öra i vackert glaserat stengods och guldkant med en del äkta guld. Muggen kostar 99 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

9. Indiska Suz

Röda och vita glöggmuggar i stengods med orientaliska mönster. Muggarna säljs i fyrpack för 199 kronor. Du hittar dem här (reklamlänk från Apprl).

10. H&M Home

Mugg i stengods med en kant nertill så att du enkelt kan stapla dem i varandra. Muggen kostar 59 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

11. Lagerhaus

Värmetålig glasmugg med öra från Lagerhaus som låter dig se innehållet, så se till att pimpa glöggen ordentligt. Muggen säljs i sexpack för 99 kronor. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

12. Le Creuset

Liten mugg i stengods i vackert röd tonad färg. Muggen kostar 99 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

13. Design House Stockholm

Sagolikt vacker glöggmugg med motiv från Elsa Beskows sagovärld, Kung Vinter. Muggen säljs i tvåpack för 229 kronor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

14. Dorre

Dorre gör ingen hemlighet av vad man ska ha i de här muggarna. Vita små muggar i keramik med texten ”Glögg” som säljs i fyrpack för 139 kronor. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Adtraction).

15. Mio

Glöggmuggen Fager från Mio i glas med hjärtmönster i guld. Muggen säljs i fyrpack och kostar 179 kronor. Du hittar dem här (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:

Stefans vintips: Bästa glöggen 2018

Enkla tilltugg till som passar till glögg

Nu är den här – mousserande glögg på flaska!