Adventskalendrarna som innehåller öl, whiskey, cava och prosecco

13 okt, 2020 
AvStina Dahlgren
Nu är dem här – julkalendrarna som levererar både cava, prosecco och öl bakom luckorna. Spana in årets urval av adventskalendrar för vuxna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En adventskalender är verkligen den ultimata lyxen i december. Numera kan du få tag på varianter innehållandes bland annat choklad, smink, lakrits, leksaker eller doftljus.

Det finns också en lite mer vuxen variant av julkalendern – den med alkohol. Ja, det är sant! I år kan du hitta både cava, prosecco, whiskey och öl bakom luckorna. Här är fem adventskalendrar som gör december lite, lite bättre:

Julkalender med rom

I 24 days of Rum får du 24 flaskor innehållandes 2 centiliter rom var. Alla flaskor kommer från olika länder så för den som beställer denna julkalender är det en smakresa jorden runt som väntar .

Annons

Det följer även med två stycken läckra provsmakningsglas samt två smakscheman för finsmakaren. På kalenderns egen Facebooksida kan du interagera med andra finsmakare gällande dagens rom.

Pris: 985 kronor.

Här kan du köpa julkalendern med rom.

Julkalender med whiskey

En kalender med 24 små whiskeyflaskor på 2 centiliter vardera. I kalendern finns varje dag en QR-kod som du kan scanna och därmed få all information du behöver om dagens whiskey.

Pris: 995 kronor.

Annons

Här kan du köpa julkalendern med whiskey.

Julkalender med Gin & Tonic

Vem vill inte ha en julkalender fylld av härliga GT:s? Här får du varannan dag härliga Fever Tree-tonics och varannan dag en flaska gin på 5 centiliter. All tonic är dessutom gjord av naturliga ingredienser.

Pris: 899 kronor.

Här kan du köpa julkalendern med Gin & Tonic.

Julkalender med öl

Här får du en blandning av danska och utländska specialöler. Dessutom medföljer en extra bonusöl som ska göra din december lite roligare.

Annons

Pris: 899 kronor.

Här kan du köpa julkalendern med öl.

Julkalender med cava och prosecco

I julkalendern med namnet Sparkling Fizz Advent Calander får du 24 miniflaskor med cava och prosecco. Varje flaska innehåller 20 centiliter bubbel och är perfekt för den som vill testa många olika sorter. I en av luckorna gömmer sig dessutom en miniflaska med äkta champagne!

Pris: 899 kronor.

Här kan du köpa julkalendern med bubbel.

Foto: Vild med vin, TT, Amazon

LÄS MER:

Gör din egen beautykalender

Årets bästa adventskalendrar med smink och skönhet 2020

Annons