Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu kan ditt husdjur (och du) bli hotelltestare

02 okt, 2020 
Vit katt som sover och hund i kläder vid rosa skrivbord.
Hotels.com söker hotelltestare – men det är inte människor som eftersöks, utan husdjur. Har du en hipp hund, cool katt eller fin fisk? Då kan du och ditt husdjur vinna tio hotellnätter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efterfrågan på husdjursvänliga hotell har enligt bokningstjänsten ökat med 300 procent de senaste sex månaderna. I en undersökning från sajten säger också över hälften av de tillfrågade att de tagit med sig husdjur på semestern istället för att lämna dem hemma.

Vill resa med med djur

Många vill gärna resa mer tillsammans med sina husdjur, men drar sig för det eftersom känner att det skulle begränsa resmålen. Ett av de vanligaste skälen är att man antar att det inte skulle finnas ett lämpligt boende.

Så hittar du husdjursvänliga hotell

hotels.com (reklamlänk) kan man leta efter boende genom att fylla i kategorin ”husdjursvänligt” som innehåller ett omfattande urval av hotell som specifikt tillgodoser husdjur och husdjursägares drömmar.

Men eftersom bokningstjänsten inte kan granska alla hotell själva (och ärligt talat – vad vet vi människor?) letar man alltså efter nu ett team av husdjur; så kallade ”Creature Critics” som ska granska världens bästa husdjursvänliga hotell och att se till att boendena håller måttet.

Annons

Exakt hur djuren själva ska kunna leverera sina recensioner är dessvärre lite oklart. Men hey, vi är villiga att testa och se längs vägen!

Så är du med och tävlar om hotellnätter

Om du tror att din fluffiga älskling har vad som krävs för att bli en del av test-teamet, gå till hotels.com Instagram- eller Twitter-konton och tagga ditt husdjur med #CreatureCritics, samt tagga och följ @hotelsdotcom. De tre vinnande kritikerna vinner 10 gratisnätter.

Husdjur av alla arter kan ansöka om att bli en Creature Critic så länge de kan rymmas in i ett hotellrum (och vi får anta att hotellet också uppskattar om det är rumsrent…). Men man säger i ansökan att man letar efter djur med stor personlighet, så ett tips är att välja en skön bild och beskriva sitt djur med en rad eller två för att öka chansen att ro hem några hotellnätter.

Tävlingen är öppen från 30 september 2020 till 9 oktober 2020.

Foto: Hotels.com/TT

LÄS MER:

Kändisar som gett matiga namn åt sina husdjur

7 svenska kändisar som har skaffat hund: "Villkorslös kärlek"

Spotify lanserar "Pet playlists" för husdjur

Annons