Artikeln innehåller reklamlänkar

December närmar sig – 24 adventskalendrar för vuxna som vi drömmer om

December närmar sig – 24 adventskalendrar för vuxna som vi drömmer om

En stor lista med adventskalendrar som skapar en magisk julkänsla inför firandet 2020, inom skönhet, inredning, ätbart och drickbart. En perfekt present eller något du borde unna dig själv!
10 november, 2020
Unboxing: Apolivas adventskalender - spoilervarning!
Slå på ljud

Julfirandet för 2020 står runt hörnet och något som förgyller hela december månad är att börja varje dag med att öppna en ny lucka av sin adventskalender. Vi har valt ut våra favoriter inom kategorierna skönhet, ätbart och inredning inför julen.

Ge bort en adventskalender i för-julklapp eller köp hem en till dig själv för att skapa extra julkänsla! Här har vi nedan samlat våra 24 favoriter från butikerna!

Adventskalendrar med Smink och skönhet:

För den som älskar skönhet och smink!

1. Rituals 3D-adventskalender

Rituals 3D-kalender som bjuder in till en äkta julby full av lyxiga överraskningar. Produkter till ett värde av 1 575 kr, kostar 980 kr. Finns att köpa här (länk till butik).

2. Mac cosmetics adventskalender

24 ögonblick med MAC-magi! Räkna ner till årets festligheter med deras limited edition Boom Boom Wow Complete Advent Calendar – ett fyrverkeri av små och stora överraskningar att unboxa varje dag. Kostar 1 700 kronor. Finns att köpa här (länk till Åhléns).

3. Rituals 2D-kalender

Rituals 2D-kalendern kommer i en klassisk design och innehåller 24 exklusiva överraskningar för kropp och hem. Produkter till ett värde av 1 305 kr, kostar 650 kr. Finns att köpa här (länk till butik).

4. Babors adventskalender

24 luckor där en hel månadskur med Babors klassiska ampuller döljer sig. Årets adventskalender bjuder på överraskningar i rosens tecken som ska få huden att gnistra ikapp med juleljusen. Kostar 800 kr. Finns att köpa här (länk till Hudoteket).

5. Lumenes adventskalender

Lumenes adventskalender är den perfekta följeslagaren under 24 dagars njutning i skönhetens tecken! Bakom varje lucka döljer sig en härlig överraskning – här finns 17 hudvårdsprodukter och 7 makeup produkter. Kostar 899 kronor. Finns att köpa här (länk till Åhléns).

6. By Terrys adventskalender

Twinkle Glow Advent Calender är adventskalendern från det lyxiga makeup-märket By Terry. Innehåller 14 stycken makeup-favoriter och 10 stycken vårdande måsten som hjälper dig att räkna ned till jul! Till ett värde av 2 965 kronor. Kostar 1 899 kronor. Finns att köpa här (länk till butik).

7. Sephoras adventskalender

Upplev den helt nya premium och återvinningsbara designen från Sephora, 25 lådor och lika många produkter för att förvåna dig medan du väntar på julafton. Värde 3 460 kronor och den kostar 1 595 kronor. Finns att köpa här (länk till butik).

8. Glossybox adventskalender

I Glossybox adventskalender 2020 hittar du 24 spännande skönhetsgåvor från omtyckta och efterfrågade varumärken som Fenty Beauty by Rihanna, Avant Skincare, Hey Honey, Ciaté och Iconic London. Här ryms både makeup och hud -och kroppsvård i glossig inramning. Produkter till ett värde av 5 500 kr, kostar 990 kronor. Finns att köpa hä (länk till butik)r.

9. The Body Shops adventskalender

I den ”lilla” kalender Make it real calender hittar du lip balms, badskum, body butters och ljuvligt bananschampo och balsam som en del av den härliga mixen. Produkter till ett värde av 1 030 kr, kostar 545 kr. Finns att köpa här (länk till butik).

10. The body shops adventskalender

En skön mix med produkter (flera full size) för hela kroppen. Bubbligt skum, bodybutters och makeup i ljuvligt härlig mix! Produkter till ett värde av 1 175 kr, kostar 995 kronor. Finns att köpa här (länk till butik).

11. Essies adventskalender

Adventskalender som innehåller 24 överraskningar med allt du behöver för att göra en perfekt manikyr hemma. Den kostar 799 kronor. Finns att köpa här (länk till Ellos).

12. Makeup revolution

Med 25 exklusiva sminkprodukter och accessoarer, bakom varje dörr hittar du en Revolution-favorit, en exklusiv nyans eller kanske något helt nytt som ingen annan har! Den är helt vegansk och kostar 599 kronor. Finns att köpa här (länk till butik).

13. Nordic feels adventskalender

Räkna ner till julafton med en julkalender fylld av skönhet! Nordicfeels adventskalender innehåller parfym, hudvård, hårvård och smink till ett värde av hela 3 051 kr men du betalar 1 199 kr. Finns att köpa här (länk till Nordicfeel).

Se fler skönhetskalendrar här! (länk till butik)

Adventskalendrar med inredning

För den som älskar inredning!

14. Yankee Candle adventskalender

Avdentsskalender från Yankee Candle med 24 värmeljus i olika färg och doft - elda ett varje dag fram till jul. Ljusstake i klart glas medföljer. Den kostar 529 kronor. Finns att köpa här (länk till Ellos).

15. Star Trading adventskalender

En klassisk julkalender som bidrar till en mysig julstämning med mycket spänning. Häng upp den hemma och fyll med egna julklappar. Den kostar 559 kronor. Finns att köpa här (länk till RoyalDesign).

ADVENTSKALENDRAR med Te och Kaffe

För den som älskar te och kaffe!

16. Te-kalender

En adventskalender med 24 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Kostar 349 kronor. Finns att köpa här (länk till Designtorget).

17. Kaffe-adventskalender

Kaffeadventskalendern består av 24 luckor med riktigt gott och utvalt bryggmalet kaffe. Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe, som du brygger i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. Den kostar 449 kronor. Finns att köpa här (länk till Designtorget).

18. Harrods adventskalender

En kalender med 24 kaffekapslar i olika smaker från Harrods. Den kostar 299 kronor. Finns att köpa här (länk till butik).

19. Pukka Te adventskalender

Adventskalendern för teälskaren - värm upp december med en ny te-sort varje dag fram till jul. Pukkas fina adventskalender innehåller 24 st tepåsar med ekologiskt grönt te, örtte och fruktte. Kostar 159 kronor. Finns att köpa här (länk till Åhléns).

ADVENTSKALENder med Smycken

För den som älskar smycken!

20. Guldfynds adventskalender

En härlig adventskalender med 24 smycken. Den kostar 498 kronor. Finns att köpa här (länk till Guldfynd).

ADVENTSKALENDRAR med GODIS OCH CHOKLAD

För den som älskar godis och choklad!

21. Kola i chokladkalender

En julkalender för kolaälskaren! 24 bitar mjuk kola, kokade på klassiskt vis av grädde och smör, täckta med bästa sortens choklad från franska Michel Cluizel. Kostar 395 kronor. Finns att köpa här (länk till Designtorget).

22. Lindors adventskalender

En adventskalender från Lindor som passar finsmakaren. Innehåller 24 st blandade praliner i olika former från Lindor. Kostar 199 kronor. Finns att köpa här (länk till Åhléns).

23. Lakrids Bülows adventskalender

Räkna ner till julens stora höjdpunkt med denna läckra julkalender från Lakrids by Bülow. I julkalendern hittar du 24 luckor med spännande varianter av kollektionens lakrits, så att du kan hitta en ny favorit. Kostar 349 kronor. Finns att köpa här (länk till Bagaren & Kocken).

24. Karamelleriet adventskalender

Med 2020 julkalendern från Karamelleriet får du en rundvandring i karamellbutikens smakupplevelser. En perfekt present till någon du håller av eller till dig själv, som gör decembermånaden och julen roligare. Kostar 399 kronor. Finns att köpa här (länk till Bagaren & Kocken).

LÄS MER:

Årets adventskalendrar med något ätbart bakom luckorna

16 klänningar till julfirandet 2020 – från budget till lyx

Sprakande klänningar med paljetter – så stylar vi looken