Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Därför har dessa tre stjärntecken har svårt att sova – enligt astrologerna

21 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Tre stjärntecken som har svårt att sova
Vissa gör allt för att försäkra sig om att de får sina åtta timmars sömn, andra inte. Om du är bland dem som lider av kroniska sömnproblem kan svaret finnas bland stjärnorna. Här är tre tecken som verkar ha extra svårt att sova!
Annons
Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Alla vet att sömn är en viktig del av livet, men det hindrar inte en del från att hålla sig vakna till 03:00 varje natt. Man fastnar lätt i ett ändlöst skrollande på TikTok, eller i den där spännande tv-serien som precis släpptes på Netflix.

Men för vissa är detta inte bara är en dålig vana som enkelt kan brytas, utan snarare något som har med deras personlighet att göra. I en intervju med Bustle berättar astrologen Miss Charlotte varför dessa tre stjärntecken kan göra dem till obotliga nattugglor.

Stjärntecken med sömnproblem

Vissa stjärntecken skulle tacka nej till en inbjudan till den allra roligaste festen, bara de fick sina dyrbara åtta timmars sömn, medan andra tecken är kända för att ha ständiga sömnproblem.

Annons

Om du är en av dem som alltid (råkar) hålla dig vaken till soluppgången, finns det en chans att ditt stjärntecken finns med på den här listan.

Fisken (19 februari - 20 mars)

Den empatiska fisken kan lätt påverkas av energierna i deras omgivning, vilket gör det svårare för dem att komma till ro på kvällarna.

"Det här är komplexa, känsliga människor som behöver hitta ett sätt att stänga av från resten av världen på kvällarna", säger Charlotte. "De tenderar att hålla sig vakna och sysselsätter sig med exempelvis konst, trollformler eller gör manifestationsritualer. Det är deras sätt att rensa sin energi, och få en nystart."

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Skorpionen känner sig som mest levande när allt är tyst och mörkt. Därför tenderar de att undersöka och utforska under nätterna. Om du känner en skorpion eller kanske bor med en, är du förmodligen alltför bekant med dessa kvällsaktiviteter.

Annons

"Kvällarna ger skorpionerna tid att varva ner och bearbeta all information de har samlat in under dagen", säger Charlotte. "Natten är den enda gången pansardräkten kan tas av, så att de kan släppa loss och njuta av sitt egna sällskap."

Skytten (22 november - 21 december)

Skytten är eldtecknet som kämpar som mest med sömnen. Den nyfikna skytten verkar alltid vara på en upptäcktsresa. Men på grund av detta är det inte ovanligt att tecknet prioriterar sina äventyr framför sömn.

"De vill hellre planera sin nästa utflykt eller spontant åka på en bilresa till stranden", säger Charlotte. Även om de är spänningssökande och fria själar, är skyttar också kända för att uppskatta djupa samtal – och de kommer förmodligen att prata tills ni ser soluppgången om du låter dem.

Källa: Bustle

Foto: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Se stora astrologiska händelser 2023Brand logo
Se stora astrologiska händelser 2023
Annons