Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Livsstilscoachen Josephine Aune: "Se det stora i det lilla"

13 okt, 2022 
AvJosephine Aune
Livsstilscoachen Josephine Aune: "Se det stora i det lilla"
Med sina intuitiva linjer och livsstil berör konstnären Josephine Aune. Kliv in i hennes universum via instakontot @josephineaune.
Annons
Meditera med grundaren av Wellbration - Josefin DahlbergBrand logo
Meditera med grundaren av Wellbration - Josefin Dahlberg

Jag vill inspirera till att följa sin intuition – att låta hjärtat vara livets guide, det öppnar för magi. Att lita på processen. Jag vill inspirera till att utforska sin kreativitet och ge plats för den. Allt är energi, det vi fokuserar på expanderar. Att se det stora i det lilla, det finns så mycket vackert runt oss. Sätt guldkant på livet, manifestera ditt drömliv. Att i slutet av dagen skriva eller känna in tre saker som man är tacksam för är enkelt men så kraftfullt. Genom att ta hand om sitt inre landskap lär man känna sig själv för att kunna vara sitt autentiska jag, leva i sin essens och dela sina gåvor med andra i det här livet.

Annons
Josephine Aune: Följ ditt hjärta och gör det du älskar.

Intention

Sätt en intention för din dag. Det kan vara ett ord eller en känsla som du vill ska ange tonen för dagen. Ta några djupa andetag och ställ dig själv frågan hur du vill känna dig i dag … Att göra saker med intention, medvetenhet och närvaro gör skillnad. En stund för meditation och att lyssna inåt. Bara vara.

Tips 1: Stillhet

Skapa stunder för meditation, andning och reflektion. Att bara vara en stund, själv. Tystnad, en ritual som får dig att vända blicken inåt, är balsam för själen. Med det kommer klarhet och en känsla av att komma hem. Att utgå från den känslan gör stor skillnad i hur du känner dig. Låt alla känslor få finnas, det gör att du kan släppa taget om det du inte behöver.

Annons

Tips 2: Kreativitet

Vad älskade du att göra som barn? Vad gjorde dig glad? Det är ledtrådar som guidar dig till vad du kommer att må bra av. Nyckeln till att komma in i flow. Jag älskade att måla, skriva och skapa …

Annons

Tips 3: Grundning & Energi

Naturen, kristaller och näringsrik mat. Rörelse. Vackra miljöer. Fördjupade, kärleksfulla relationer. Allt detta skapar grundning i livet och balanserar vår energi. Att rena sin egen energi är också viktigt för att skapa flow, kreativitet och möjligheter. Vilka delar i livet kan du Mari Kondo-a och förenkla?

Josephines kristaller samlade i en snäcka.

Foto: Fanny Rådvik (porträtt)

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons