Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Stockholm Pride 2023 – bästa dekorationerna till paraden

06 jul, 2023 
AvCecilia Persson
Pride Stockholm
Stockholm Pride 2023 närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att planera inför festivalen och inte minst Pride-paraden. Om du vill pynta ekipaget eller din egen Pride-fest har vi samlat de bästa valen just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För många stockholmare är Prideparaden under Stockholm Pride en av sommarens stora höjdpunkter, när den speciella stämningen genomsyrar innerstaden och karnevalsekipagen rör sig från Norr Mälarstrand längs stora gator i City, på Kungsholmen och Östermalm för att manifestera för mänskliga rättigheter och för allas rätt att älska och vara den de vill.

Snart är det dags för årets upplaga av Pridefestivalen och kanske vill du uppmärksamma den på ett eller annat sätt? Oavsett om du ska gå i Prideparaden 2023, heja på längs vägen, besöka Pride Park eller ha en egen fest så kan du på olika sätt visa din solidaritet och samhörighet, inte minst med regnbågsflaggan och liknande dekorationer.

Pride Stockholm 2023

Vi har samlat de finaste alternativen med regnbågstema till ditt Pride-firande i år.

Tips! För dig som vill gå ut under eller i anslutning till Stockholm Pride 2023 så har Stockholms Stad samlat en lista med HBTQI-vänliga restauranger och barer. Givetvis pågår även Pride under hela veckan i Pride Park.

Annons

Ballong Love is love

Ett självklart men passande budskap på Stockholm Pride 2023 (och resten av året också, för den delen). Se mer och köp ballongen här (reklamlänk).

regnbågs ballong Love is love
Klicka på bilden för att komma direkt till ballongen.

Takballonger

Ett kit med 30 takballonger i regnbågens alla färger som du kan fästa i taket med medföljande glue dots, fylla med helium eller fästa där du helst vill ha dem. Se mer och köp ballongerna här (reklamlänk).

regnbågsfärgade ballonger
Klicka på bilden för att komma direkt till ballongerna.

Helium

Fyll dina ballonger med helium om du vill att de ska sväva mot skyn i paraden eller på festen. Läs mer och köp helium här (reklamlänk).

Annons
heliumtub
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Muggar

Dessa guldiga pappmuggar med fransdekorationer lyfter stämningen direkt, oavsett var ni befinner er. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

festliga engångsmuggar
Klicka på bilden för att komma direkt till muggarna.

Girlang

En regnbågsfärgad girlang med tassels och guldinslag att pynta med där du vill. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
regnbågsfärgad girlang
Klicka på bilden för att komma direkt till girlangen.

Konfettikanon

Om du vill fixa ännu mer festkänsla så är en konfettikanon helt rätt val. Se flera olika varianter och köp din favorit här (reklamlänk).

guldig konfetti
Klicka på bilden för att komma direkt till konfettikanonen.

Prideflagga

Flaggor är ett måste på Pride! Hos QX Shop hittar du många olika varianter. Se alla olika och beställ hem dem här.

Annons
prideflaggor
Klicka på bilden för att komma direkt till flaggorna.

Regnbågstallrikar

Ska det bjudas på mat eller snacks på festen? Då passar dessa papptallrikar perfekt. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

papptallrikar regnbåge
Klicka på bilden för att komma direkt till tallrikarna.

Ballongbåge

Pynta med en maffig ballongbåge på festen eller paradekipaget för att maxa budskapet! Denna består av 85 ballonger som du enkelt monterar. Se mer och köp ballongbågen här (reklamlänk).

Annons
ballongbåge regnbågsfärgade
Klicka på bilden för att komma direkt till ballongbågen.

När är Stockholm Pride 2023?

I år pågår Stockholm Pride 31 juli till 5 augusti. Även i år är Pride Park beläget på Östermalms IP. 2023 firar Stockholm Pride dessutom 25 år och har temat Fira mångfalden.

När är Prideparaden i Stockholm 2023?

Prideparaden i Stockholm startar klockan 13 den 5 augusti 2023. Paraden inleds på Norr Mälarstrand och målet är Östermalms IP. Färdvägen går bland annat förbi Stadshuset och Tegelbacken och längs Vasagatan och Kungsgatan. Här kan du se hela Prideparadens paradväg.

Pride genom åren - bilderna och historien bakom rörelsenBrand logo
Pride genom åren - bilderna och historien bakom rörelsen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons