Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Pawsecco – för dig som har ett party animal hemma

17 okt, 2019 
AvMalin Ny
Pawsecco
Gillar du att skämma bort ditt husdjur? Då borde du bjuda din hund eller katt på Pawsecco – en alkoholfri och djurvänlig dryck perfekt för festen!
Annons

Får du dåligt samvete varje gång du bjuder dina vänner på prosecco och tilltugg men låter ditt husdjur få samma mat och dryck som vanligt? Nu finns det faktiskt en lösning på det problemet –  brittiska Woof & Brew har nämligen tagit fram en festlig dryck avsedd för våra husdjur.

Drycken är döpt till det fyndiga namnet Pawsecco, och är tillverkad i råd med veterinärmedicinska experter och innehåller enbart djurvänliga ingredienser som fläder, brännässla, ginseng, limeblomma och morot. Det finns ingen kolsyra i produkten, och den är självklart alkoholfri och fri från vindruvor då dessa är giftiga för både hundar och katter.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Pawsecco finns i smakerna vitt vin och rosé, och ska ha smaktestats av både hundar och katter och fått godkänt. Tanken är att drycken ska hällas över husdjurets mat, men det går självklart lika bra att hälla upp vinet i ett finare glas om man hellre vill göra det.

Pawseccon innehåller 250 milliliter, och går även att köpa i presentförpackning.

Pawsecco, ett vin för hundar och katter.
I Sverige går det att köpa Pawsecco här.

Finns även öl, te och champagne för husdjur

Woof & Brew satsar just på drycker för husdjur och i företagets sortiment finns det, förutom Pawsecco, även en alkoholfri öl för hundar samt ett örtte i smakerna Lapdog Souchong, Earl Greyhound och Barkjeeling.

Annons

Dessutom finns Pawsecco i fryst form – det vill säga isglassar gjorda av vitt vin för hundar och katter. Om du vill slå på stort finns även Champaws – det vill säga en slags champagne avsedd för våra fyrbenta vänner.

Woof & Brew är faktiskt inte de enda som har lanserat vin för husdjur – för ett par år sedan lanserade Apollo Peak ett alkoholfritt vin för katter med kattmynta, friskt bergsvatten och röd- eller vitbeta.

Så nästa gång din hund eller katt fyller år eller vid festligare tillfällen som midsommarafton, julafton och nyår, eller om du helt enkelt bara vill ge den perfekta presenten till en hund- eller kattälskare, servera ett glas Pawsecco och utbringa en skål!

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Annons