Nu kan du hyra strandhuset från The Undoing på Airbnb!

Huset och Nicole Kidman

Har du också blivit helt besatt av The Undoing? Då vet du att här skulle man gärna vilja tillbringa några nätter – när man kan resa igen alltså. Kolla in i det charmiga strandhuset här.
03 december, 2020
6 saker du inte visste om The Undoing
Slå på ljud

The Undoing är onekligen en av årets mest omtalade och hyllade tv-serier. Nicole Kidman spelar Grace Fraser, en framgångsrik terapeut som verkar leva det perfekta livet tillsammans med sin man Jonathan (Hugh Grant) och deras son Henry. Men så hittas en kvinna död – och Jonathan försvinner. Snart nystas fruktansvärda sanningar upp.

Här är The Undoing inspelad

I andra avsnittet flyr Grace till familjens strandhus för att slippa undan de påträngande reportrarna utanför deras townhouse på Manhattan – och nu kan du också åka dit. Huset finns nämligen att hyra på Airbnb.

Huset, som är känt under namnet Tower at Rocky Point, ligger på Long Island i närheten av New York.

Vad är det för torn?

Men det ser inte riktigt ut som i serien, tänker du? Nej det stämmer. Huset har nämligen, precis som namnet antyder, ett rejält torn. I The Undoing har man dock redigerat bort tornet digitalt. Varför är oklart, kanske blev det helt enkelt för iögonfallande.

Huset beskrivs som en romantisk bostad med ett magiskt torn, privat strand och pool. Huset har sex sovrum och byggdes ursprungligen runt 1895 som en kustbevakningsstation, vilket ju förklarar det fem våningar höga fyr-liknande tornet med utsikt över vattnet.

Se bilderna inifrån strandhuset

Alla som sett serien vet att huset inte bara är magnifikt från utsidan, utan även från insidan. Köket är en lantlig dröm med patinerad charm: rustika trädetaljer, bjälkar, tegelvägg och stora vackra fönster.

Det rustika matbordet står på samma plats som i serien.

Sovrummet är charmigt med pärlspont och fönsterkupa.

På den här verandan kan man nog ha mysiga middagar?

Kostar det så smakar det dock, huset kostar runt 10 000 kronor natten att hyra. Läs mer om huset och kolla in alla bilder här.

Ps. Du kanske dessutom känner igen huset från en annan serie? Huset var nämligen även med i ett avsnitt av Girls, där det kallas just strandhuset.

Foto: Skärmdumpar/Airbnb/Niko Tavernise

LÄS MER:

Blir det en säsong två av The Undoing på HBO?

Tv-serierna som du inte får missa hösten 2020

Reese Witherspoon om en tredje säsong av Big Little Lies