Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Mojitochips – en hel förfest i en och samma påse

25 mar, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Exemplen på knasiga chipssmaker kan göras lång. Nu kan vi lägga mojitochips med smak av lime och mynta till den listan. Vad tror ni, flipp eller flopp?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förfest brukar innebära både drinkar och snacks. Men om man nu bara orkar rodda med en av grejerna? Ja, då har Gårdschips löst det hela genom att ta fram ett mojitochips – som en hel förfest i en och samma påse!

Det var under Way Out West 2018 som besökarna fick rösta om sin drömsmak på chips och mojito krossade allt motstånd. Frågan är om förslaget lades fram av festivalglada besökare som hade druckit en ansenlig mängd just mojito, men hur tokigt det än kan låta med chips som smakar drink så har idén rotts iland och chipspåsarna har landat på hyllorna.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ganska få hyllor, förvisso. Mojitochipsen är en limited edition som i nuläget bara kommer att säljas på Hemmakväll, men vem vet, kanske blir det en succé som kommer ut bredare i handeln. Gårdschips lanserade sin nyhet på sina sociala medier och kommentarerna hintar dels om att det kan bli en hit och dels om att vissa är avvaktande skeptiska till chips som smakar lime och mynta.

Annons

Chips med öl- och whiskysmak

Låter det knäppt med ett chips som ska smaka som en dryck så kan vi ju påminna om Pringles bubbliga prosecco-chips som lanserades sent i höstas.

Ett flertal företag, bland annat Guinness, har chips med ölsmak. Det finns också bourbon-chips som whiskyföretaget Jim Beam har lanserat och tycker man inte att det lät märkligt nog så har skotska Mackies ett chips med smaken whisky och haggis.

Nu låter inte mojito-chipset så konstigt, va? Det har i alla fall inte en pikant smak av komage.

Gårdschips mojitochips säljs i sympatiskt små påsar som innehåller 90 gram chips och går endast att köpa på Hemmakväll.

Foto: TT, Gårdschips

 

Läs mer:

Nu finns det chips med smak av prosecco

Så gör du sötpotatischips i micron

7 recept på nyttigare chips

Annons