Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

ELLEs Michelle Jengs bästa tips för en härligare vinter

10 nov, 2021 
AvRedaktionen ELLE
michelle jengs vintertips
Inspiration, mys och harmoni är allt vi vill ha just nu. Modellen, fastighetsrådgivaren och ELLE-profilen Michelle Jeng delar med sig av sina drömmar om 2022.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Möt ELLEs nya profil: Michelle Abisatou JengBrand logo
Möt ELLEs nya profil: Michelle Abisatou Jeng

Drömmarna

– Jag drömmer om att resa med familjen till Tanzania i framtiden. Hälsa på släkt, åka på safari och njuta av Zanzibars vackra stränder. Inom en närmare framtid är mina svenska drömdestinationer Gotland, Arctic Bath och Treehotel. Drömmer också om att hitta hobbies som jag kan finna ro och utveckling i. 2022 har jag som mål att lära mig dreja eller spela tennis. Som nyförlovad drömmer jag också om bröllop – från ensamma och barfota på en strand på Zanzibar till ett större bröllop i Sverige eller Italien. Sparar en hel del inspiration på Instagram.

Avkopplingen

– Jag börjar gärna dagen med morgonyoga eller spinning. Så mysigt att gå upp tidigt och ge sig av till gymmet när det fortfarande är mörkt och kliva in i en yogasal med mysbelysning och avkopplande musik. Ultimat avkoppling för mig en mörk vinterkväll är att krypa upp i soffan med blåbärste, tända ljus eller brasa och prata om livet med vänner eller familj. Ett nytt sätt för mig och min sambo att koppla av på är att lyssna på ljudbok ihop i soffan eller när vi lagar middag.

Annons

Gåvorna

– I jul vill jag ge min sambo en restaurangupplevelse. Högst upp på önskelistan står Aloë, Aira och Franzén. Vi har längtat efter att få äta och dricka gott. Att göra det på en stjärnkrog vore inte dumt efter restaurangtorkan som varit. Till familjens nytillskott Bonni kommer jag att köpa lite aktier. Och en hel del söta plagg! Till mamma som gillar naturupplevelser vill jag ge en natt på skärgårdslyxiga Svartsö Logi. Till mina bröder blir det böcker. Vi har en överenskommelse om att bara ge varandra böcker på julafton. I år blir det nog Tills alla dör, som jag själv slukade på några dagar.

Inspirationen

– Saker som inspirerar mig i vintermörkret är att leta mode och inredning på bloggar, Instagram och Pinterest. Samt läsa om nya idéer och innovationer i olika tidningar. Men att bara luta sig tillbaka och lyssna på något är också ett fantastiskt sätt att hitta inspiration och nya infallsvinklar. Just nu lyssnar jag på Khruangbin, Raseriet-podden och Ted Talks.

Annons