Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Michaela Delér – ny bloggare på elle.se!

11 okt, 2019 
Michaela Delers nya blogg Elle
En blogg som lyfter allt från familjelivet och mode till psykisk ohälsa – utan någon perfekt fasad. Möt Michaela Delér, ELLEs nyaste bloggare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2008 flyttade Michaela Delér till Sundsvall för att läsa till sjuksköterska. Tanken var att bloggen skulle bli ett sätt för familjen att hänga med på nästa etapp i livet. Drygt 11 år senare är bloggen fortfarande igång – och mer levande än någonsin. Från och med nu hittar du Michaela varje dag här på elle.se!

– Jag tog en liten paus och startade upp bloggen igen 2013. Då var bloggar väldigt stort, min syster (Janni Delér reds anm.) hade en av Sveriges största bloggar och jag älskade att läsa andras bloggar. Så då beslutade jag mig för att ha en egen.

Lär känna Michaela Delér

Namn: Michaela Byggmark Delér
Ålder: 31 år
Bor: Norra Djurgårdsstaden i Stockholm
Familj: Man Jens, barnen Livia, 4 år, och Valter, 2,5 år
Gör: Är sjuksköterska i grunden och även utbildad injektionssköterska. Jobbar för tillfället med mina sociala medier.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vem är du i tre ord?

– Oj vad svårt! Jag skulle nog beskriva mig som glad, nyfiken och omtänksam.

Annons

Vad kommer vi få läsa om hos dig?

– Allt möjligt. Det blir mycket om barnen och familjelivet eftersom det är en naturlig del i mitt liv. Nu har dock barnen blivit större vilket gör att jag kan ägna mig lite mer åt annat, som mode och träning. Med andra ord kommer bloggen vara en väldig mix!

michaela deler med senaste numret av ELLE
Michaela med höstens bästa läsning!

Ämnen som du gärna lyfter?

– Psykisk ohälsa tycker jag att det pratas för lite om så det gillar jag att lyfta. Jag är också väldigt mån om att visa verkligheten på min blogg, och inte någon perfekt fasad där allt bara är perfekt hela tiden för livet fungerar inte så.

Vad är något de flesta inte vet om dig?

– Kanske att jag hatar att dricka kalla drycker, även för varma. Ljummet vatten är det bästa jag vet, haha.

Annons

Nämn tre roliga saker du har på gång just nu!

– Jag ska åka ner till min syster i Marbella i november efter att hon fött sin första son, längtar ihjäl mig! Sen börjar jag ett nytt jobb i januari som jag ska berätta mer om lite senare och såklart lägga massa tid och fokus på min nya blogg här på ELLE.

Tre råd du vill ge dina bloggläsare?

– Att fokusera på människor som ger dig energi och får dig att må bra, alla andra som inte uppfyller det behöver du inte ha i ditt liv. Att allting alltid löser sig tillslut och att tro på dig själv!

LÄS  MICHAELAS BLOGG HÄR: MICHAELADELER.ELLE.SE >

LÄS MER:

Janni Delér och Jon Olsson väntar barn

Janni Delér: ”Jag kan leva gott för att jag är ’en sån där influencer’”

Säg hej till Thérèse Hellström – ny bloggare på ELLE.se!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons