Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Maya Nilsens bästa inspiration i vinter

10 nov, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Maya Nilsen
Inspiration, mys och harmoni är viktigare än någonsin. Modellen och ELLE-profilen Maya Nilsen delar med sig av sina bästa tips för vintern – och berättar om sina drömmar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Avkopplingen

– Jag har blivit något av en homebody, jag älskar att vara hemma med mina vänner och familj. Vi går sällan ut och äter, vi brukar laga korean bbq tillsammans. Alla hjälps åt, vi pratar om allt och ingenting och avslutar med en eller flera filmer. Det ger mig så mycket glädje, särskilt när jag har mycket jobb. Annars älskar jag egentid med true crime-podden Rotten mango.

Gåvorna

– Jag älskar att ge gåvor, det är mycket roligare än att få. Älskar att ge bort upplevelser i stället för saker. Som biljetter till en konsert eller utställning. Liljevalchs gillar jag, och Möbeldesignmuseum i Stockholm, de har en egen samling av fina retromöbler. Annars är det alltid kul att ge bort något som den personen inte skulle ha köpt till sig själv.

Inspirationen

– Jag får mycket inspiration från mina vänner, vad de har på sig, hur de inreder … Jag flyttade nyligen så jag är väldigt inne på heminredning. Kollar Pinterest och älskar att bläddra igenom gamla Ikea-kataloger som finns online, särskilt de från 70- och 80-talet! Blir inspirerad av sociala medier, det är nog främsta anledningen till att jag scrollar Instagram till exempel. Jag tycker att det är bra att man vet varför man använder en viss plattform. Är det för nyheter, inspiration, ha koll på vad vännerna gör eller dela med sig av sitt liv? Det är så lätt att bli överväldigad av flödet annars.

Annons

Drömmarna

– Före pandemin tänkte jag hela tiden på framtiden och alla mål jag hade men det har ändrats. Jag fokuserar på nuet och tänker inte så mycket på vad som kommer sedan. Jag har inte riktigt bestämt mig för om det är en bra eller dålig grej än, men jag är inte så stressad över framtiden. Mål och drömmar är ganska personliga, det är saker jag vill göra i livet. Jag lägger inte så stor vikt vid att jag ska ha gjort det före en viss ålder. Jag ser fram emot att kunna åka bort och äntligen ha lite semester, så förhoppningsvis ligger jag på en strand på en liten ö någonstans i Filippinerna om några månader!

Se också: Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken IsabellaBrand logo
Se också: Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken Isabella
Annons