Kändisarnas förlovningsringar – 9 annorlunda ringar att inspireras av!

katy perry

Drömmer du om en förlovningsring som sticker ut? Här är nio vackra och ovanliga ringar att inspireras av.
17 december, 2020

I Sverige väljer många en slät förlovnings- eller vigselring, kanske med en eller ett par diamanter infällda, eller kanske en mer klassisk, men en större utanpåliggande infattad sten. Och visst är det vackert, stilrent, praktiskt och lättmatchat.

Men är du på jakt efter något mer annorlunda? Kolla in de här kändisarnas ringar och inspireras! (*Skickar länken till sambon*).

OVANLIGA OCH VACKRA FÖRLOVNINGSRINGAR OCH VIGSELRINGAR

Emma Stones förlovningsring från Dave McCary pryds av en 8 millimeters Akoya-pärla omgiven av .37 karats diamanter och beige guld.

Scarlett Johanssons maffiga ring från Colin Jost kommer från Givenchy och består av en 11 karats ljusbrun diamant på en svart, välvd ring.

Emily Ratajkowskis annorlunda ring fick hon av Sebastian Bear-Mcclard 2018 och den passar perfekt tillsammans med den grövre vigselringen. På en smal ring sitter två rejäla diamanter sida vid sida, en fyrkantig och en päronformad på sniskan.

Katy Perrys vackra och personliga ring från Orlando Bloom är en riktig dröm. Blomformad fattning (vad annars?) med en rubin eller möjligen rosa diamant i mitten, omgiven av små stenar.

Sophie Turner förlovade sig med Joe Jonas 2017 och bär en stor och vacker päronformad diamant fäst på två smala ringar, även de diamantbeströdda.

Heidi Klums ring från Tom Kaulitz består av en stor smaragdformad grönskimrande safir, omringad av mindre diamanter och med två rejäla kuddformade diamanter på var sin sida.

Lady Gaga går all in på det mesta, så även ring. Under sin förlovning med Taylor Kinney mellan 2015 och 2017 bar hon en ring med en helt fantastisk, enorm hjärtformat diamant.

Fergie fick den här annorlunda, breda ringen när hon och Josh Duhamel förlovade sig 2007. Dessvärre skilde paret sig för ett par år sedan.

Scarlett Johansson har ju varit förlovad två gånger tidigare, och den här, hennes andra ring (från förhållandet med Romain Dauriac) sägs vara vintage, och har en annorlunda, art deco-inspirerad stil.

Foto: TT/Elle

Källa: Elle

LÄS MER:

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop

16 kändisar i sina fantastiska brudklänningar

15 steg i en parrelation – hur långt har ni kommit?