Här är färgen på tapeten som höjer sexlusten (och den här är sämst)

Här är färgen på tapeten som höjer sexlusten (och den här är sämst)

En brittisk undersökning avslöjar vilken färg på väggarna som stimulerar sexlusten. Här är tapeten du ska välja för att det ska bli action i sovrummet (om vi ska tro undersökningen).

Av Margaretha Malmgren

En brittisk undersökning har tagit reda på vilken färg på väggen som är mest stimulerande för vår sexlust. 1 500 britter deltog i studien och fick svara på frågor om vilken färg de hade på tapeten i sovrummet samt hur ofta de hade sex med sin parter per månad.

Resultatet visade att det fanns en tydlig trend vad gäller kopplingen mellan färg och lust. Se resultatet nedan – vilken färg har du på väggarna i sovrummet?

Röd. Par som hade röd färg på sovrumsväggen hade sex i snitt 10 gånger per månad, vilket blir cirka 2,5 gånger i veckan.

Svart. Par som hade svart färg på sovrumsväggen hade sex i snitt 9 gånger per månad, vilket blir cirka 2,25 gånger i veckan.

Lila. Par som hade lila färg på sovrumsväggen hade sex i snitt 8 gånger per månad, vilket blir cirka 2 gånger i veckan.

Och vilken färg är då sämst för sexlusten?

Det har undersökningen också tagit reda på. Sämsta färgen är gult eller grönt. Par som hade dessa färger på väggen hade bara sex fem gånger per månad, vilket inte blir mer än 1,25 gånger i veckan.

Kanske dags att måla om?

Källa Viralthread Foto Shutterstock

LÄS OCKSÅ: 7 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR SEX ÄR BÄTTRE MED NÅGON DU ÄLSKAR