Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Hannah Widell om hur hon blev gravid vid 46

19 aug, 2021 
AvNina Nyström
Hannah Widell
Hannah Widell, 46, avslöjade precis att hon är gravid med sitt och Philip Lindhs första barn – som dessutom kommer snart. Nu avslöjar hon dessutom nya detaljer om hur bebisen blev till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Hannah Widell om nya tillskottetBrand logo
TV: Hannah Widell om nya tillskottet

”I denna mage ligger ett kärleksbarn, i höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Philip Lindh”, avslöjade entreprenören Hannah Widell nyligen på sina sociala medier.

Det är en strålande Hannah Widell som senare samma dag visar upp gravidmagen på en presskonferens inför sin och Amanda Schulmans kommande serie som heter just Två systrar.

Annons

Därför höll Hannah Widell graviditeten hemlig så länge

– Det var dags, helt enkelt. Planen var att berätta innan sommaren, men så kom sommaren och så åkte vi alla till Gotland. Då var det så skönt att bara vara vi och familjen och magen och bara få ha det lite för sig själv. Det är roligare för alla andra också. Graviditeter är ändå så otroligt långa, så då är det skönt att bara ”Jag är gravid och snart kommer den!”

Hannah Widell, 46, och Philip Lindh, 31, träffades för två år sedan och föll genast för varandra. Trots ålderskillnaden bestämde de sig båda för att gå all-in med relationen och att de nu väntar ett gemensamt barn tycker de båda är helt fantastiskt.

Barnet i magen blir Philip Lindhs första barn – för Hannah blir det hennes fjärde! Sedan tidigare har Hannah Widell dottern Rosa ihop med Calle Rosander, och sonen Wille och dottern Wilma med Gustav Wallin som hon skilde sig ifrån 2019.

Annons

Var det självklart för dig och Philip att försöka bli gravida?

– Ja, det var självklart att vi skulle försöka. Jag är lyckligt lottad med tre barn redan, men det är ju inte självklart att det skulle gå. Varje barn är ett mirakel.

Gravid utan IVF-hjälp – vid 46 års ålder

Hannah berättar att hon faktiskt inte tagit hjälp av IVF, vilket annars är väldigt vanligt efter 40.

– Nej, faktiskt inte! Det är ju ett mirakel det här som har hänt, haha! Vi bestämde oss för att leva livet och blev det så blev det, och det blev det, så det är ju väldigt härligt och lyxigt!

– Jag är en sån som inte är så planerande, men jag tror på att saker blir om man bara skapar lite förutsättningar och lever livet, sade hon tidigare när Aftonbladet frågade om graviditeten.

Att bli gravid på naturlig väg är dock otroligt ovanligt i Hannahs ålder, sannolikheten är bara ett par procent. (Källa: Babyhjälp)

Foto: TT/Instagram

TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de
Annons