Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Hannah Widell är gravid – väntar första gemensamma barnet med Philip

19 aug, 2021 
AvElin Jonsson
Hannah Widell och Philip Lindh väntar barn
Podd-drottningen och mediakvinnan Hannah Widell väntar nu sitt och Philip Lindhs första gemensamma barn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se Hannah Widell berätta om nya tillskottetBrand logo
TV: Se Hannah Widell berätta om nya tillskottet

Hannah Widell, 46, och Philip Lindh, 31, träffades för två år sedan och föll för varandra på stört. Och nu väntar de då sitt första gemensamma barn.

”I denna mage ligger ett kärleksbarn, i höst smäller det! Då blir det bebis. Eller hur Philip Lindh”, avslöjar entreprenören Hannah Widell på sina sociala medier nu.

För Aftonbladet berättar Hannah Widell att graviditeten var planerad och att förlossningen sker inom kort.

– Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor. Det har varit anledningen till att jag berättar det här ganska sent helt enkelt, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

Annons

– Ja, så planerat som man kan planera. Jag är en sån som inte är så planerande, men jag tror på att saker blir om man bara skapar lite förutsättningar och lever livet.

Barnet i magen blir Philip Lindhs första barn – för Hannah blir det hennes fjärde! Sedan tidigare har Hannah Widell dottern Rosa, sonen Wille och dottern Wilma.

Hannah Widell om graviditeten

Karriärkvinnan Widell har rört sig i mediabranschen i flera år. Utöver att hon driver den populära podcasten Fredagspodden tillsammans med sin syster Amanda Schulman sålde syskonparet precis nyligen sitt bolag Perfect Day Media till Björn Ulvaeus. Widell har även programlett stora program på tv Big Brother, Harem och hade även pratshowen Hannah på TV3 i början av nollnolltalet.

Annons

I sin podcast har Hannah Widell tidigare varit öppen med att hon slängde sig i Philips armar trots att ålderskillnaden gjorde sig påmind. I Aftonbladet gör hon klart att barnet i magen är ett riktigt kärleksbarn, och att när de först möttes valde de att gå all in vad gäller både relation och bebis-skapande.

– Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, säger hon.

Foto: TT

TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de
Annons