Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Gigi Hadid visar upp dotterns mysiga barnrum – kika in!

10 dec, 2020 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Gigi Hadid och bilder från dotterns rum
Gigi Hadid öppnar dörren till dotterns supermysiga barnrum – och det är trendriktigt i brända toner, mycket trä och med bohemiska detaljer, men samtidigt mysigt och ombonat.
Annons
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paretBrand logo
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret

I september föddes Gigis och Zayn Maliks dotter hemma på Gigis stora familjegård. Paret har delat bilder på henne vid flera tillfällen, fast av integritetsskäl har de valt att inte visa hennes ansikte. Exakt vad hon ska heta har man heller ännu inte avslöjat.

Nu har Gigi dessutom delat ett flertal bilder från slutet av graviditeten, där man också tydligt kan se hur dotterns rum ser ut. Och det är så mysigt!

Brända toner, ljust trä och bohemiska textilier

Barnrummet har en varm och ombonad känsla med en klar bohemisk touch. Färgerna går i brända tegeltoner som matchas av ljust trä och naturmaterial i både möbler och accessoarer. Detaljerna går i vitt, beige och dovt gammelrosa.

Myskänslan förstärks av mycket textilier i form av såväl en stor, gosig matta som filtar och en hel hög bohemiska kuddar.

dagbädd med kuddar

En dagbädd är perfekt för mysstunder! Rummet är också redan fullt av gulliga mjukdjur.

Annons
vägg med böcker

Gott om böcker redan! Enligt skärmdumparna kommer många av böckerna från vänner som skickat sina favoritböcker.

skåp i ljust trä och spegel

Vilket fantastiskt skåp med snidade detaljer! Och får vi gissa att den fina gungstolen är tänkt som matningsfåtölj?

Annons
gigi i spegelselfie

Några av bilderna är tagna en veckan innan dottern kom till världen, och en av dem så sent som dagen innan förlossningen drog igång. Att fixa iordning barnrummet hjälpte Gigi att förbereda sig för att de faktiskt skulle bli föräldrar, skriver hon.

Källa: Instagram/Elle

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons