Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

ELLEs influencers: Tips på saker att göra hemma

20 mar, 2020 
Saker att göra hemma, ELLEs influencers tipsar
Det råder minst sagt speciella omständigheter i världen just nu. I takt med att vi spenderar allt mer tid hemma växer behovet av göra roliga saker som håller humöret uppe! Så ta till vara på tiden och ta del av ELLEs influencers roliga tidsfördriv – från maxat poddmaraton till ett lyxigt hemmaspa. Varsågod!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att spendera mycket tid hemma kan lätt bli tjatigt och enformigt i längden. ELLEs influencers har delat med sig av sina bästa sysselsättningar som förgyller hemmalivet – från poddtips till hemmaspa. Unna dig!

1. Sandra Beijer: 6 bra saker på internet just nu

Sandra Beijer tips

Internet botar ofta långtråkighet. Sandra har samlat sina bästa internettips just nu – från härliga feel good-filmer till hur alarmism handskas i sociala medier. Vi tackar och tar emot!

Läs inlägget här >>

2. Margaux Dietz: Sysselsättningstips

Baka i mängder, måla tavlor och kör satsa på brädspel. Margaux börjar känna sig rastlös hemma och delar med sig av roliga sysselsättningar som gör dagarna lite roligare.

Annons

Läs inlägget här >>

4. Johanna Bradford: Saker att fylla dagarna med just nu

Sofia Woods pasta

Oavsett om du är krasslig i karantän eller hemma för att ta det säkra före det osäkra så kan det kännas långtråkigt. Johanna tipsar om hur du gör det bästa av situationen med lyxig pasta, små inredningsdetaljer och handarbete.

Läs inlägget här >>

5. Moa Alfredsson: Det stora inlägget om hemmaspa

Något av det bästa du kan göra i coronatider är att ta hand om dig lite extra – så varför inte satsa på ett hemmaspa? ELLEs beautyexpert Moa ger sina bästa tips för en lyxig beautykväll på hemmaplan.

Annons

Läs inlägget här >>

6. Nicole Falciani: Saker att göra hemma

Hemmaspa

Sugen på ännu fler tips på saker att göra hemma? Nicole listar 22 aktiviteter, från att lära sig ett nytt språk till att rensa garderoben, som håller dig sysselsatt när fantasin sviker.

Läs inlägget här >>

LÄS MER:

Inställda utställningar, konserter och shower som du kan uppleva online

Fixa ett eget spa hemma – tipsen och produkterna för att lyckas

7 fuktmister att boosta huden med när du sitter framför datorn

Annons