ELLEs bloggare om sina förlossningar

ELLEs bloggare om sina förlossningar

Sugen på att få reda på lite mer kring hur det var – egentligen – då ELLEs bloggare födde sina barn? Vi har samlat deras berättelser. Läs hur det gick till då Nina, Margaux, Brita, Emilia, Elsa och Anja blev mammor!
07 maj, 2018

1. Då Anja Forsnor födde Lily.

”När jag fick upp henne på mitt bröst stannade tiden och all smärta försvann. Jo, det var verkligen så. Hon slutade skrika och slog upp sina ögon och tittade på oss. Det är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma.”

2. Brita Zackaris förlossningsberättelse, så gick det till när Essa kom till världen.

”När jag till slut fick upp henne på bröstet kunde jag gå och lägga mig med henne i en säng, MIN säng för dom kommande två dygnen, och äta chokladkakan Kalle hållit hemlig tills nu och bara fokusera på Essa och amning och shit jag är nåns mamma.”

3. Nina Campionis förlossning, då hon födde Rocco.

”Men ut kom han. Han kom ut. Den känslan när det liksom ”rasslar” till i kroppen och han är ute – obeskrivlig lättnad. Smärtan försvinner på ett ögonblick. Det är som den aldrig funnits.”

4. Emilia de Poret om när Balthazar såg dagens ljus.

”Min förlossning var lite av en dröm då allt gick så smidigt och snabbt mot min förra som kändes som om den aldrig skulle ta slut.”

5. Margaux Dietz förlossning – så var det då Arnold föddes.

”Det ska göra ont att föda barn för den kärleken man får tillbaka bara några minuter senare tar över allt.”

6. Elsa Billgren om när hon blev mamma till Lynn.

”Bra jobbat alla mammor, vi är så sjukt grymma som gör detta sjuka som på film porträtteras som en barnlek men som i verkligheten är som att dö långsamt och sen födas igen.”