Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

ELLEs bloggare om sina förlossningar

07 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
Sugen på att få reda på lite mer kring hur det var – egentligen – då ELLEs bloggare födde sina barn? Vi har samlat deras berättelser. Läs hur det gick till då Nina, Margaux, Brita, Emilia, Elsa och Anja blev mammor!
Annons

”När jag fick upp henne på mitt bröst stannade tiden och all smärta försvann. Jo, det var verkligen så. Hon slutade skrika och slog upp sina ögon och tittade på oss. Det är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma.”

”När jag till slut fick upp henne på bröstet kunde jag gå och lägga mig med henne i en säng, MIN säng för dom kommande två dygnen, och äta chokladkakan Kalle hållit hemlig tills nu och bara fokusera på Essa och amning och shit jag är nåns mamma.”

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Men ut kom han. Han kom ut. Den känslan när det liksom ”rasslar” till i kroppen och han är ute – obeskrivlig lättnad. Smärtan försvinner på ett ögonblick. Det är som den aldrig funnits.”

”Min förlossning var lite av en dröm då allt gick så smidigt och snabbt mot min förra som kändes som om den aldrig skulle ta slut.”

Annons

”Det ska göra ont att föda barn för den kärleken man får tillbaka bara några minuter senare tar över allt.”

”Bra jobbat alla mammor, vi är så sjukt grymma som gör detta sjuka som på film porträtteras som en barnlek men som i verkligheten är som att dö långsamt och sen födas igen.”

Annons
Annons