Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

ELLE säger THANK YOU!

04 sep, 2013 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
hkh-madeleine-thankyou

Gör någon lycklig med ett tack – och säg det genom att skicka en sång på Thankyou.org! Prinsessan Madeleine står bakom Childhoods nya globala initiativ (och tackar mamma).

citat-madeleine-thankyou

Mamma, pappa, farmor, storebror, kompisen, bästa läraren, fotbollstränaren … Thankyou är en del av World Childhood foundation och ett lätt och roligt sätt att visa någon tacksamhet, någon som betytt mycket under din barndom. På webbsidan Thankyou.org skickar du en älskad låt till den du vill tacka, helt gratis via Spotify, tillsammans med ett meddelande. Lika enkelt som uppskattat! Samtidigt sprider du Childhoods budskap om att alla barn är värda en trygg och kärleksfull barndom. Gör det redan i dag!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

thankyou-armband

Specialdesignade armband från Thankyou som kommer att börja säljas under hösten på Childhoods hemsida. Senare i höst kan du även vinna dem här på elle.se – håll utkik här på sajten!

thankyou-elle-childhood

Annons