Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Efter succéklippet – Chewbacca-kvinnan i specialversion av Carpool Karaoke med James Corden

24 maj, 2016 
AvJoel Linde
Någon borde ge den här underbara människan ett eget tv-program.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I förra veckan spred Candace Payne glädje på Facebook med ett klipp på när hon använder sin nya ansiktsmask av Star Wars-karaktären Chewbacca.

Hennes glädje över leksaken och den skrattattack som följer är svår att inte låta sig smittas av, och på kort tid hade klippet blivit viralt och setts av miljoner människor.

Tack vare det blev hon också inbjuden till underbara James Corden och hans ”The Late Late Show” där han både intervjuade henne och tog med henne på en specialversion av succéinslaget ”Carpool karaoke”. De gästas även av en av huvudpersonerna bakom senaste Star Wars-filmen, ”The Force Awakens”.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Se och njut!

Missade ni vem killen i baksätet var? Ok, det var regissören, J. J. Abrams. Man kan nog lugnt påstå att Candace fick valuta för sina pengar när hon köpte den där masken.

Här kan du även se hela intervjun med glädjespridaren Candace Payne.

SE ÄVEN: ADELE SJUNGER SPICE GIRLS I BILEN

SE ÄVEN: HÄR AVSLÖJAR SIA HEMLIGHETEN BAKOM PERUKEN – OCH SJUNGER SOM EN GUDINNA

Annons