Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Bea Szenfeld har designat årets Alexandre Bonnet-förpackningar

16 maj, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
House of Dagmar, Malinda Damgard och Ida Sjöstedt har tidigare designat presentförpackningar för champagnehuset Alexandre Bonnet. 2017 års designer är Bea Szenfeld som inspirerats av sitt favoritmaterial – papper.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I år är fjärde året som champagnehuset Alexandre Bonnet samarbetar med en svensk designer kring en limiterad presentförpackning för deras Grand Reserve Brut och Perle Rosé. Årets designer är Bea Szenfeld, känd för att jobba i oväntade material, som till exempel papper. Beas design har burits av bland andra Lady Gaga och Björk, alla hennes verk tillverkas i hennes ateljé.

Presentförpackningarna som hon gjort för Alexandre Bonnet är täckta av ett mönster som Bea Szenfeld har skapat av handgjorda pappersblommor. Dessa har sedan fotograferats och färgsatts i turkost respektive rosa.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Jag har jobbat med pappersblommor en längre period och det har blivit något av ett signum för mig. De blir så otroligt vackra. Eftersom champagnen lanseras i vår/sommar ville jag skapa något som passar sommaren och som man kanske förknippar med mig, säger Bea Szenfeld.

De presentförpackade flaskorna säljs på Systembolaget för 279 kr styck från och med juni 2017.

Foto Bea Szenfeld: Ea Czyz

Annons