Acne Studios släpper exklusiv kollektion för hemmet

Acne Studios släpper exklusiv kollektion för hemmet

Acne Studios lanserar nu en limiterad upplaga av accessoarer för hemmet. De nya produkterna har inspirerats av Acnes scarfar och mönster och kommer finnas i en begränsad upplaga.
07 november, 2018

I höst har svenska Acne Studios experimenterat med sina scarfar och med dem som utgångspunkt skapat en helt ny kollektion med accessoarer för hemmet. De nya heminredningsprodukterna består av en stor filt, två olika kuddar och handgjorda koppar som alla inspirerats av färger och former från varumärkets egna scarfar.

De mjuka heminredningsdetaljerna är alla statement-accessoarer som definitivt kommer att fånga ögat i hemmet med såväl sina färger och färgkombinationer som sina texturer. Detaljerna i textil är tillverkade av olika scarfar från Acne Studios och den stora filten i lapptäcksteknik har en eklektisk blandning av färger, fransar och mönster.

Kopparna i kollektionen är handgjorda och varje produkt är därför unik både vad gäller dess form och färg, men gemensamt är att inspirationen hämtats från just scarfarna, vilket syns i de kontrasterande färgkombinationerna.

 

Produkterna kommer finnas i en mycket begränsad upplaga och kommer säljas i utvalda butiker och online från och med den 6 december 2018.

Se produkterna från Acne Studios kollektion för hemmet här:

Kudde i turkost, rött och rutigt, 50 x 90 cm

Filt i flera färger och mönster, 200 x 215 cm

Handgjorda koppar i olika färger

Foto: Acne Studios

Läs också:

Spana in Acne Studios nya (supersnygga!) halsdukar

Acne Studios nya samarbete med Fjällräven – se alla bilder

Se bilderna från Acne Studios Exhibition i Paris