Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

14 anledningar till varför Pokémon Go får världen att må bättre

20 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Har du koll på hur Pokémon Go egentligen påverkar dig och vår värld? Här är 14 anledningar till varför blir gladare, lyckligare och mer hälsosamma av sommarens stora spel.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS OCKSÅ: Guide! 17 bästa tipsen för att lyckas i Pokémon Go

Sommarens stora snackis Pokémon Go har blivit världens nya glädjekälla – vi motionera, träffar nya människor, utforskar vår kreativt och utmanar oss själva.

Här listar vi 14 saker som får oss och världen att må SÅ mycket bättre av Pokémon Go.

1. Vi får SÅ mycket extra motion! Kroppen mår bättre, vi mår bättre, hundarna mår bättre – vi alla kommer ut på raska promenader eller springturer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

2. Sommaren spenderas utomhus – som sig bör! Semestern är till för att vara utomhus och få frisk luft. Pokémon Go låter oss få PRECIS det.

3. Träningen sker i utomhus istället för gymmet! Slipp trånga, mörka och tråkiga lokaler. Nu kommer du ut, får frisk luft, blir härligt solbränd och spelar ett roligt spel – samtidigt.

4. Du träffar människor du kanske aldrig skulle mött annars. Det är inte det enklaste att träffa nya människor eller öppna upp för samtal. Nu får ni en konkret samtalsämne att dela och diskutera om. Ni hjälper varandra att komma vidare och delar tips – något som kanske leder till en bättre vänskap i längden.

Annons

5. Pokémon Go hjälper mot bland annat depression, autism och social fobi. Fantastiskt att läsa hur spelet hjälper mot olika typer av sociala sjukdomar. Allt från barn med autism som skrattar och njuter eller personer med depressioner som känner en anledning att lämna hemmet, något som gör dem glada.

6. Du får en anledning att hänga med vänner och familj. Den perfekta dagsaktiviteten för barnfamiljen eller kompisgänget – dra runt och leta Pokémons!

7. Tävlingsinsikten ökar och du får utmana dig själv! Lär känna dig själv och dina gränser. Pokémon Go ger en tydlig bild av hur mycket energi och kraft man har, något som är fantastisk erfarenhet för kommande jobb och livsutmaningar.

8. Barnet i dig får komma fram! Du födds som på nytt och får använda den kreativitet och nyfikenhet som är signifikativt hos barn.

9. Lär dig utveckla din fantasi! Att få använda sin fantasi är nödvändigt – något man kanske inte till vardags är bäst på.

Annons

10. Du får se nya saker i din stad! Nu blir du plötsligt turist i din egen stad. Du ser parker, kyrkor och byggnader du kanske aldrig lagt märke till tidigare.

11. Äntligen har vi en relevant anledning att lyssna på VÄRLDENS bästa låt!Nu tänker jag bli allra bäst, och bygga upp ett lag!”. Spela signaturlåten på helgens fest och du blir kung i baren!

12. Pokémon Go är ett spännande spel! Leta Pokémons, bygga sitt lag, battla mot varandra – ett mer fantastiskt spel finns inte, right?

13. Det engagerar en hel värld! Åk till valfri stad i världen och du kommer hitta folk att prata med, diskutera och ha kul med på grund av Pokémon Go.

14. Det får oss att tänka på annat i en tid som fokuserat på hat, krig och terror. Vi ser dagligen nyheter från världens alla hörn om krig och terror. Här är något positivt och hälsosamt som förenar världen.

Foto Shutterstock

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons