Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

12 saker riktigt coola människor har gemensamt

13 aug, 2021 
AvNina Nyström
glada coola tjejer från Chp fashion week
Vissa människor bara har en aura runt sig som får dem att bli så otroligt coola. Man önskar att man själv vore sådär… ja vad då? Vad när det egentligen som gör dem så sjukt coola och avundsvärda? Vi vet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 7 saker riktigt coola människor har gemensamtBrand logo
TV: Se 7 saker riktigt coola människor har gemensamt

Vi känner alla någon – de där som bara TAR rummet på ett helt självklart sätt. Som verkar lyckas med allt, har en personlig stil, de coolaste hobbiesarna och en självsäkerhet som vi andra bara drömmer om.

Här är hemligheterna som gör dem så bad ass.

12 tips som kan göra dig en (ännu) coolare och härligare människa

De tar med sig sin egen energi in i alla situationer

Medan de flesta av oss ofta måste anpassa oss en liten aning efter olika situationer, lyckas coola människor liksom ta med sin egen, unika energi in i rummet – även när de pratar med exempelvis sin chef. Hemligheten är att de hittar en medelväg mellan att finjustera sin vibe för att passa in i situationen och att vara sig själv helt och hållet. Självsäkerhet och att våga vara annorlunda är nycklarna som också ger respekt!

Annons

De ber inte om ursäkt för vem de är

Även om de inte heller känner sig helt självsäkra jämt, så väljer de ofta att acceptera sig själva istället för att be om ursäkt för sina personlighetsdrag. Våga visa vem du är, utan att veta hur andra kommer reagera på det! Det kommer att förändra både hur du upplever olika situationer och hur andra uppfattar dig. Din framtoning kommer bli mycket mer befriande.

De är självständiga och tar själva ansvar för att skapa det liv de vill leva

Analysera vem du är och gör saker som du tycker om och bygger upp din självkänsla, så gör du också det i större utsträckning!

Streetstyle-tjej från Fashionweek

De har ”Det är inte hela världen”-attityden

Även när livet bjuder på en riktig vurpa, så har coola människor en avslappnad attityd och ser världen ur ett större perspektiv. De är inte spända och oroande över allt, för de vet att i längden löser sig det mesta och spelar kanske inte så himla stor roll? Och så vet de att bli sur sällan hjälper. Deras inte trygghet hjälper dem att se världen ut det här perspektivet.

Annons

De är nyfikna på andra och får dem att känna sig bekväma och uppskattade

Kanske har du tänkt att coola människor är mystiska och lite svåråtkomliga? Tänk igen! Den här typen av människor är snarare ofta väldigt öppna och bjuder på sig själva. De är också närvarande och genuint intresserade av människorna i sin omgivning och vad de kan lära sig av dem.

De är inte rädda för att prova nya saker

Coola människor tar sig tiden att bedöma situationen innan de överreagerar eller ger upp – vilket gör att de framstår som mer kompetenta än andra, även när de inte är det. De bara får saker att se lätta ut, helt enkelt. De litar på att det finns ett sätt att lösa problemet – och då gör det oftast det också!

De lär sig alltid nya saker

Provar man så lär man sig också. De mest fascinerande människorna är de som själva är fascinerade! Coola människor vill utvecklas och är nyfikna på sin omgivning.

De försöker inte imponera på andra

Coola människor gör sådant de är genuint intresserade av och nyfikna på – istället för saker bara för att imponera på andra.

Annons

De har en naturlig aura

Självförtroende som också bottnar i en god självkänsla, att man duger som man är och vågar göra sin grej – ÄR oerhört coolt. Det gör att de också för sig annorlunda än andra – coola människor TAR rummet på att annat sätt.

De har hobbies som de brinner för

Oavsett om det rör sig om sticklingbyte, konst eller maratonlöpning, så har coola människor alltid en hobby de verkligen engagerar sig i. Och passion är är coolt. Och eftersom de vågar prova nya saker, så har de alltid något nytt spännande på gång och att prata om.

De är inte dömande

Eftersom de försöker att acceptera sina egna brister och knasigheter, har de också lättare att acceptera andras egenskaper. Och eftersom de är öppensinnade, får de andra att känna sig, just det – bekväma. Coola människor har helt enkelt en smittsam, positiv energi.

De kan få den tristaste stund att leva upp

Coola människor är bra på att hitta mening i och göra något bra av de flesta omständigheter. Det är därför de altid hamnar i så intressanta situationer och får ut mer av livet.

Foto: TT

Inspirerat av: Bustle

TV: Se 11 vanor högavlönade har gemensamtBrand logo
TV: Se 11 vanor högavlönade har gemensamt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons