Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

11 roliga och kreativa sätt att avslöja din graviditet

Roliga sätt att avslöja din graviditet

Vill du posta en bild på Instagram som avslöjar din graviditet? Eller överraska dina nära och kära på ett speciellt sätt? Vi vet hur du kan göra!
29 april, 2021

Bebis på väg? Vi har listat 11 roliga och kreativa sätt att avslöja er graviditet på – oavsett om det handlar om en instagrambild eller att släppa nyheten för nära och kära.

Scrolla ner och inspireras!

1. Dela nyheten med hjälp av en letterboard

Letterboards trendar just på Instagram och det är ett perfekt sätt att få till det där lilla extra i en bild. Skriv nyheten att ni väntar barn och posta på sociala medier – eller häng upp tavlan i hemmet när ni bjuder hem nära och kära. Letterboard från Monograph finns hos Åhléns. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Låt ditt barn säga nyheten

Har du redan barn? Perfekt! Sätt på hen en tröja och berätta för världen att hen ska bli syster. Livly har fina syskon-tröjor, här kan du köpa tröjan för storasyster och här kan du köpa för storebror.

3. Köp en gravidbok!

Lägg fram den på köksbordet och posta en fin bild på Instagram eller slå in och ge i present till personen du vill berätta för. My Perfect Day har en fin gravidbok från Glimra. Läs mer och köp den här.

4. Ta en bild med ballonger

Ta en bild med ultraljudet och en bukett med ballonger. Partykungen har många fina ballonger i olika färger. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

5. Slå in bebiskläder

Ge bort en fin present med små bodys. Antingen till den blivande pappan, mamman eller varför inte blivande mormor? Åhléns har denna fina elefantprydda pyjamas, läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

6. En bebisballong

Blås upp en heliumballong formad som en bebis. Perfekt att överraska någon med på middagen eller att posa med på bild. Stor & Liten har en gullig bebisballong, läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

7. Framkalla underlägg med bild på ultraljudet

Framkalla underlägg med bild på ultraljudet och ställ under glasen på middagen. Vem hinner se nyheten först? Vi smartphoto kan du göra egna underlägg, läs mer och köp här.

8. Kom till Middagen som en ”blivande mamma”

Istället för ”Bride to be” så kan du köpa ett band där det står ”Mummy to be”. Kom så till festen eller middagen och överraska alla med den roliga nyheten. Partykungen har ett fint band med text i skimrande bokstäver, läs mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

9. Flicka eller Pojke?

Köp en ballong och låt den säga nyheten åt dig! Partykungen har en fin ballong som du både kan avslöja gravidnyheten med samt använda till en gender-reveal, läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

10. Slå in ultraljudet i ett paket

Varför inte ge bort nyheten i julklapp, födelsedagspresent eller bara som en mysig överraskning? Rosa presentpåse från Glitter, läs mer och köp här (reklamlänk från Apprl).

11. Ge bort en almanacka med egen bild

Framkalla en almanacka med bild på ultraljudet, på er som blivande föräldrar eller något annat passande. Ringa sedan in dagen då barnet är beräknat, samt dagen ni fick reda på det. Ge bort den i present till någon du vill berätta för. Via smartphoto kan du göra din egen almanacka, läs mer och köp här.

Är du gravid och ska gifta dig? Här är 10 fina brudklänningar

Inspireras av kändisarna – fina barnnamn från 2021