Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

10 chockarande saker du inte visste om Britney Spears

04 aug, 2016 
AvAxel Scholtze
Det finns ingen som Britney. Så är det bara. Nu lanserar hon sin nya doft Private Show och tidningen Cosmopolitan fick en exklusiv pratstund med superstjärnan. Ur intervjun har vi lyckats få fram 10 saker du inte visste om Britney Spears.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

LÄS OCKSÅ: Lyssna på Britney Spers nya singel ”Make Me” – vi ÄLSKAR den!

1. Det absolut ingen vet om mig:

– Att jag föredrar mat före sex, haha, det vet absolut ingen. Före nu.

2. Den mat eller snack jag aldrig kan leva utan:

– Pizza, jag fullkomligt älskar pepperoni.

3. Så gör jag för en snabb boost för självförtroendet:

– Då sätter jag på mig parfym. Jag känner mig omedelbart sexig och min självkänsla får en rejäl boost, det ger mig energi när jag sprayar på en härlig doft.

4. De älskar jag att stalka på Instagram:

– Selena Gomez och Jennifer Lopez. Det finns så otroligt många intressanta människor att följa på Instagram men de båda har en sjuk mängd följare och de är verkligen underhållande kvinnor. Plus, de jobbar båda väldigt hårt, så jag är alltid nyfiken på att se vad de har på gång!

5. Min största kvinno-crush:

– Jennifer Aniston. Jag tycker hon är SÅ het! Dessutom älskar jag hennes humor, den är väldigt torr och hon är så smart och kvick, jag tycker att den typen av självförtroende är väldigt attraktivt. Dessutom är hon en riktigt stark och självförverkligande kvinna.

Annons

6. Min värsta last är:

– Jag biter på naglarna. Jag försökte sluta när jag var yngre men det slutade alltid med att jag började igen. Jag måste nog pröva meditation eller något för jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag älskar att bita naglarna helt enkelt.

7. Om jag vore en emoji så vore jag:

– Höga klackskon såklart!

8. Mitt främsta skönhetsråd är:

– Ta hand om din hy! Jag tar alltid bort all makeup och tvättar mitt ansikte varje kväll. Först torkar jag bort all make med en svamp sen använder jag Origins Pure Cleanser, jag tycker att Origins är väldigt bra eftersom man jobbar mycket med naturliga ingredienser.

9. Den billigaste produkten i min necessär:

– EOS balm för läpparna, jag tycker de är superbra!

10. Mitt bästa sätt att slappna av efter en show:

– Att lägga sig i jacuzzin. Mitt hotell har en och efter varje show älskar jag att lägga mig där en stund. Min ben är rätt ömma efter en show med mycket dans, och värmen från vattnet hjälper. Jag brukar sällan göra något ”galet” efter en show då jag oftast är ”kinda pooped” (helt slut) hahaha.

Foto All Over Press

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons