Veckans horoskop: Så blir 1/7-7/7 för ditt stjärntecken

26 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Nymånen på lördagen i Kräftans tecken ger dig en andra chans i relationer och känslomässiga beslut. Se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en känsla av lyx och flärd, särskilt om du har semester. Under måndagen och tisdagen unnar du dig mer än vanligt. På onsdagen är du nyfiken och vill gärna upptäcka nya pärlor på den ort du befinner dig. Det kan vara en upptäcktsfärd efter jobbet eller en dagsutflykt. Torsdagen och fredagen handlar främst om att träffa familj och nära vänner. Nymånen på lördagen får dig att tänka om när det kommer till dina prioriteringar. Under söndagen är du verkligen i ditt esse.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan bekvämt med Månen i ditt eget tecken. Inget kan rubba ditt lugn under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir intensiva dagar som går fort. Du är väldigt social och utåtriktad de här dagarna. Torsdagen handlar om att prioritera en familjemedlem medan fredagen fokuserar på vänner och nöjen. Under lördagen möter du en Nymåne i Kräftans tecken vilket gör dig väldigt emotionell. Söndagen handlar om att etablera goda vanor såsom träning och att äta nyttigare.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en trygghet i de val du gör under måndagen. Tisdagen och onsdagen blir roliga dagar som flyger iväg. Det är många projekt på gång och du har fullt upp från morgon till kväll. Torsdagen handlar om att kontrollera dina känslor, något som du kan tycka är svårt. På fredagen finns det utrymme för att vara social med dina kollegor. Lördagen handlar om att börja om och att våga visa sig svag medan söndag handlar om det motsatta, nämligen att vara stark. Den dagen fattar du tuffa beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en hel del envishet hos dig i början av veckan och det hjälper dig att komma vidare i ett projekt. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du verkligen är i ditt rätt element medan torsdagen kan bjuda på en konflikt med en yngre släkting eller familjemedlem. Det här är en osämja som växte sig större den senaste tiden. Fredagen handlar om att gå vidare och att inte ge några löften. På lördagen kan Nymånen hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor. Söndagen handlar om ett äventyr.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

I början av veckan dämpas din vanliga entusiasm av jords mer praktiska tänkande. Onsdagen handlar om att vara impulsiv och att gå på känsla. Torsdagen blir en stökig dag både känslomässigt och privat. Det här är en dag då du vinner på att säga nej. Fredagen blir en rolig dag då du lär dig många nya saker. Här gäller det att vara öppen och att inte begränsa dig själv med fördomar. Lördagen handlar om att återupprätta kontakten med någon som varit försvunnen medan söndagen blir en lugn dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får en stabil och grundad inledning på veckan. Måndagen passar bra till beslut och att tänka praktiskt. Under tisdagen och onsdagen ska du utnyttja din förmåga att övertyga och argumentera. Torsdagen handlar om vänskap och att hjälpa andra. Under fredagen går du in i en social bubbla där du utestänger alla former av problem. Lördagen handlar främst om att ta nya tag och att tänka långsiktigt. Under söndagen är du mer impulsiv än du brukar vara. Det blir en dag som bjuder på en överraskning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd den här måndagen och du viker inte i din åsikt. Tisdagen och onsdagen blir ganska lättsamma dagar där du fokuserar på nöjen snarare än hårt arbete. På torsdagen har du lätt för att bli känslosam och ta åt dig när det kommer till kritik. Fredagen handlar om att stå upp för det du tror på och vara stark för den som är svag. Det blir en dag då du lägger din diplomati åt sidan. Nymånen på lördagen hjälper dig att stärka familjebanden. Söndagen bjuder till fest.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en envishet hos dig under måndagen som hjälper dig att komma vidare när du stöter på problem privat eller på jobbet. Tisdagen och onsdagen handlar om att sälja in en idé som du har. Det blir roliga och kreativa dagar. Under torsdagen tycks du vara på väg någonstans. Det kan vara en fysisk resa eller ett beslut du är på väg att ta. Fredagen handlar om familjen medan lördagen blir en dag då känslorna svallar rejält. Under söndagen har du ett stort behov att få vara ensam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en brist på energi hos dig i början av veckan. På måndagen har du svårt att komma igång och du är trött mest hela dagen Tisdagen och onsdagen blir bättre dagar, men du har fortfarande svårt att få upp tempot ordentligt. Det är dagar då du bör undvika att tävla. Torsdagen handlar om att ställa krav, både på dig själv och på andra i din omgivning. Fredagen blir en lättsam och trevlig dag där vännerna är i fokus. Under helgen försöker du att lyssna på de råd som du får av en klok vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en mängd frågor som uppstått under helgen. Tisdagen ger dig svar, men inte de svar som du söker. Onsdagen handlar om att hjälpa en släkting, vän eller en kollega som hamnat efter. Torsdagen blir en bra dag för familjesammankomster medan fredagen fokuserar mer på kärlek, dina vänner eller din partner. Under lördagen kan Nymånen hjälpa dig att fatta ett beslut som rör din framtid medan söndagen mer handlar om att planera för nuet. Du gillar struktur.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en mängd praktiska beslut och du är nöjd över att dina projekt löper på så smidigt. Tisdagen och onsdagen blir dagar då kommunikation och tydlighet är väldigt viktigt. Torsdagen handlar om att se och uppleva nya saker. Fredagen blir en stressig men rolig dag där du har en mängd mindre projekt inplanerade. Under lördagen diskuterar du mycket med en släkting medan söndagen fokuserar på utomhusaktiviteter och att vara tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett lugn hos dig i början av veckan som hjälper dig att fokusera på rätt saker. Är du ledig kan det här lugnet ge dig en riktigt fin kickstart på semestern. Tisdagen och onsdagen handlar om att uppleva saker och en öppen nyfikenhet för det nya. Torsdagen blir en inspirerande dag där du låter dina känslor styra. Under fredagen tar du tag i en konflikt som grumlar ditt annars så soliga humör. Lördagen bjuder på en Nymåne och en chans att börja om med en relation som gått snett.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons