Veckans horoskop: Så blir 24/6 - 30/6 för ditt stjärntecken

19 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan börjar i harmoni för att sedan få in eldigare influenser mot slutet av veckan. Se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en vilja att göra rätt. Det finns en ödmjukhet hos dig under måndagen och tisdagen som inte brukar finnas där. Onsdagen handlar om att anpassa sig till omständigheterna medan torsdagen blir en trevlig och social dag. På fredagen går Månen in i ditt tecken och det ger dig en härlig energikick. Det blir en dag då du kan hantera vilka problem som helst. Lördagen handlar om att våga och om äventyr medan söndagen fokuserar mer på det praktiska såsom ekonomi eller hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med att vara väldigt diplomatisk och medla i en konflikt mellan upprörda kollegor/vänner. Tisdagen handlar om nöjen medan onsdagen blir en bra dag då du helt går upp i nuet i allt som du tar dig för. På torsdagen gäller det att du är flexibel för du kan vara tvungen att göra en blixtinsats för att hjälpa någon som har problem. Fredagen blir en intensiv dag där det är mycket som ska hinnas med. På lördagen drar du gärna igång nya projekt medan söndagen handlar om kontroll.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att arbeta i grupp och få alla att trivas. På tisdagen och onsdagen försöker du få människor att komma överens, vilket kan vara en utmaning. Torsdagen handlar om att ta hand om en kollega eller vän som inte mår bra. Du finns där för att stötta och ge råd. Under fredagen kommer det in eld i ditt horoskop och det gör att du vill sätta igång med projekt, både hemma och på jobbet. På lördagen är du gärna fysiskt aktiv medan söndagen till stor del kretsar kring mat.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en harmonisk inledning på veckan. Helgen har gjort dig utvilad och redo att hantera veckans utmaningar. På onsdagen känner du stark empati för en kollega som kämpar i motvind. Du hjälper gärna till om du har tid. Torsdagen handlar om familjen medan fredagen blir en rolig och livlig dag som passar bra till att vara spontan. Om du fortfarande arbetar så kan en aw vara på sin plats. Lördagen blir en fartfylld dag med många aktiviteter medan söndagen blir lat men skön.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under början av veckan har du väldigt svårt att hantera konflikter. Du reagerar starkt på kritik och du tar saker personligt. Under onsdagen går du in i en lugnare period där du inte engagerar dig lika mycket som innan. Torsdagen handlar om att komma överens med en större grupp människor medan fredagen blir mer individuell. Då kan du göra som du känner. På lördagen möter du en stark, karismatisk personlighet. Söndagen handlar om att unna sig något av hög kvalitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en ganska lugn inledning på veckan där du prioriterar harmoni och kontroll framför effektivitet. Tisdag och onsdag bjuder på utmaningar och roliga aktiviteter. Under torsdagen viker du ned dig för en stark persons åsikter. På fredagen gör du tvärtemot och biter ifrån när någon försöker sätta dig på plats. Kvällen handlar om vänner och nöjen. Lördagen blir en riktig familjedag där ni gärna är utomhus medan söndagen kan bjuda på lugnare inomhusaktiviteter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska velig inledning på veckan. Under måndagen och tisdagen ska du undvika att fatta stora såväl som små beslut. Försök att hålla dig till en, i förväg uppgjord plan, så slipper du beslutsångest. Under onsdagen kommer det in mer Vatten i ditt tecken vilket gör dig mer flexibel och lyhörd. På fredagen är du påhittig och social medan lördagen handlar om att våga när det kommer till kärlek och passion. Söndagen blir en bra dag för nya inköp och ren nöjesshopping.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att undvika konflikter och bråk. Har du en temperamentsfull familj eller bitska kollegor så löser du det genom att helt enkelt undvika dem. På onsdagen är du mer upplagd för att vara flexibel. Då hanterar du gruppdynamik betydligt bättre. Torsdagen handlar om sommarnöjen och att fånga dagen medan fredagen blir mer fokuserad på att lyckas lösa ett knivigt problem. Under lördagen är du på partyhumör och du bjuder gärna hem vänner. På söndagen är du helst utomhus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra inledning på veckan där du känner att du är i balans både mentalt och fysiskt. Onsdagen handlar om att ta en mer tillbakadragen roll i ett större sammanhang, något som egentligen inte är du. På torsdagen lägger du mycket energi på att ta hand om andra medan fredagen handlar mer om dig och dina intressen. Fredagen bjuder även på nyheter och ett roligt sammanträffande. Under lördagen är du gärna fysiskt aktiv medan söndagen fokuserar på hemmamys.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen försöker du hitta din plats i ett nygammalt sammanhang. Tisdagen och onsdagen blir varierande dagar där du kombinerar dina sociala färdigheter med att kunna helt gå in i dig själv. På torsdagen får du ett högst oväntat men välkommet erbjudande medan fredagen bjuder på fest och nöjen. Här gäller det att vara flexibel. Lördagen handlar om praktiskt arbete och om att träffa vänner. På söndagen är du trött, men glad vilket gör dig ovanligt charmig på ett lite busigt sätt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan i ett väldigt lugnt tempo. Det finns ingen stress eller måsten under måndagen och tisdagen. På onsdagen är du ute och far. Det är mycket möten och affärer den här dagen. Torsdagen handlar om tekniskt strul och om att vara bestämd mot personer som gärna tar överhanden. Fredagen blir social och trevlig medan helgen bjuder på en del utflykter och mycket utomhusaktiviteter. Under helgen knyter du flera värdefulla kontakter som du kommer ha nytta av under hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska obestämd inledning på veckan. Så länge du slipper fatta beslut så är du med på det mesta och tycker att nästan allt är kul. På onsdagen går Månen in i ditt tecken och det gör att du blir väldigt intuitiv och empatisk. Torsdagen handlar om att backa upp en person som du tycker har blivit orättvist behandlad. Fredagen blir mer temperamentsfull och passionerad, särskilt om du är nyförälskad eller singel. Lördagen handlar om en sommarflirt medan söndagen blir mer praktisk.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons