Veckans horoskop: Så blir 17/6 - 23/6 för ditt stjärntecken

12 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan bjuder både på årets längsta dag och Fullmåne i Stenbockens tecken. Se hur det påverkar ditt horoskop
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

.

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en känsla av att det brådskar. Du vet inte riktigt vad det beror på men du har svårt att inte stressa under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att landa i vetskapen om att du gjort helt rätt i en knivig situation. Torsdagen är den ljusaste dagen på året, och enligt gammal tradition en magisk natt. Midsommar kretsar kring familjen medan Fullmånen på midsommardagen ger dig ett löfte om bättre tider. Söndagen handlar om att avsluta något.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en förhållandevis lugn dag för att vara måndag. Tisdagen blir en dag då du gör en sak i taget. På onsdagen får du glädjande nyheter som rör ditt arbete, du känner att allt hårt slit ger resultat. Onsdagskvällen handlar om familjen. Torsdagen blir lite av ett Lars Norén drama medan midsommarafton blir traditionsbunden och mysig, precis som du vill ha den. Lördagen handlar om att våga medan söndagen bjuder på en utflykt och lite nya, inspirerande miljöer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att vilja vara lite för dig själv. Tisdagen blir en konfliktfylld dag medan onsdagen handlar om att förlåta. Torsdagen blir en magisk dag och en sen kväll. Ljuset håller dig vaken betydligt längre än du tänkt dig. Det här är en natt då gränsen mellan verklighet och dröm suddas ut. Fredagen bjuder på god mat och trevligt umgänge medan lördagen blir lite av en nystart. På söndagen övar du på att säga nej. Du kan ha svårt att vara bestämd mot vissa familjemedlemmar.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med att följa ditt sjätte sinne och det leder dig rätt. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar då du ska avsluta mycket. Under torsdagen passar du på att träffa vänner. Det här är en dag som är gjord för vänskap och romantik. Midsommarafton handlar om att skapa dina egna traditioner medan lördagens Fullmåne inspirerar dig till att fatta ett beslut som rör framtiden. Söndagen bjuder på massor av god mat, gärna i lantlig miljö tillsammans med familj och vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en seg inledning på veckan. Måndagen handlar om att göra fel och att göra om. Det här är en process som du inte har tid med. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du pratar en hel del med dina chefer. Torsdagen handlar om att förbereda helgens firande, för Lejonet vet hur man firar midsommar. Fredagen blir en klassiker där inget saknas medan lördagen bryter mot de vanliga rutinerna. Under lördagen testar du gärna dina gränser mer än vanligt. Söndagen handlar om att ha tur.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att ta dig an olika projekt som du brinner för. Tisdagen handlar om att kunna prioritera medan onsdagen ser ut att innefatta en lite längre resa. Under torsdagen möter du en person som fullkomligt förtrollar dig. Det här är någon som du antagligen bara kommer att möta en gång i livet, men minnas för alltid. Fredagen bjuder på lite nya inslag medan lördagen blir mer traditionsrik. Under söndagen får du höra ett rykte som du inte kan låta bli att forska i.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med att vara ovanligt lättretad. Vågen brukar sällan blir arg, men du kan bli irriterad, särskilt på en kollega som inte lyssnar ordentligt. Tisdagen blir bra på ett intensivt sätt medan onsdagen blir mer stressad än vanligt. Torsdagen handlar om att mysa med familjen. Midsommar blir en bra dag, särskilt för singel Vågen som har stora chanser till ett passionerat möte. Fullmånen på lördagen lovar en förändring medan söndagen handlar om att glädja sig över de personer som redan finns i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21/11

Veckan inleds med mycket passion. Under måndagen och tisdagen så följer du din egen väg. Onsdagen handlar om att vara social, men också om att avsluta olika projekt. På torsdagen är det sommarsolstånd och för den känsliga Skorpionen blir det en dag fylld av kosmisk energi. På midsommarafton inträffar det oväntade medan Fullmånen på lördagen blir mer en bekräftelse på att du är på rätt väg än en överraskning. På söndagen summerar du året som varit hittills, det blir en lugn men bra dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med en svårighet att samarbeta. Under måndagen och tisdagen kan du upplevas som ilsken och du har svårt att jobba i grupp. På onsdagen går Månen in i ditt egna tecken och du får en rejäl energikick. Torsdagen handlar om vemodet i att sakna någon men också om att vara tillsammans med dina nära. Midsommarafton blir en riktig drömdag där du njuter från morgon till kväll. Det var länge sedan du hade en så perfekt dag. Resten av helgen blir fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att landa i nuet från att ha varit ute och rest, antingen mentalt eller fysiskt. Tisdagen bjuder på en utmaning som har med tålamod att göra. Det blir en dag då du får tackla en yngre familjemedlems ovanor. Onsdagen handlar om mat och att umgås medan torsdagen blir en av de bästa dagarna på länge. Är vädret bra kan du till och med överväga årets första bad. Hela midsommarhelgen handlar om traditioner och Fullmånen i Stenbocken stärker vikten av att göra som man alltid gjort.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar den här veckan till stor del om familjen och om att komma bort. Måndagen blir intensiv medan tisdagen bjuder på komplikationer. Under onsdagen passar du på att vara utomhus en hel del och pyssla. Torsdagen blir en härlig dag som bjuder på en oväntad upplevelse. Midsommarafton innehåller alla de rätta komponenterna för att du ska trivas medan lördagen kan bli lite av en utmaning för din del. Veckan slutar dock på topp med en överraskning, en utflykt och goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska infekterad inledning på veckan där du råkar i gräl med en familjemedlem. Tisdagen handlar om att be om ursäkt och om att förlåta medan onsdagen fokuserar på att komma till avslut. Torsdagen blir en lång dag och en ännu längre kväll oavsett om du arbetar eller är ledig. Det här blir den dag som överraskar mest. Fredagen handlar om sommarkänsla och god mat medan Fullmånen bjuder på ett beslut att bryta upp från något. Under söndagen besöker du en vän.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons