Veckans horoskop: Så blir 10/6-16/6 för ditt stjärntecken

05 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan handlar både om eld och jord, två element som kan ha svårt att samsas. Se hur dessa kontraster påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan på gott humör. Måndagen och tisdagen blir glada, nästan lite lekfulla dagar. Onsdagen handlar om att tänka praktiskt och att fatta beslut baserat på logik snarare än med hjärtat. Under torsdagen lyckas du imponera på en ny bekantskap med ditt sätt att argumentera. Fredagen handlar om att hitta jämvikt medan lördagen ser ut att bjuda på nöjen tillsammans med dina vänner. Söndagen handlar också om balans, idag är det balansen mellan kropp och själ du vill uppnå.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ett driv och en kreativitet som märks tydligt hos dig i början av veckan. Du löser problem och du vet vad du vill. Onsdagen handlar om att ändra på de planer som du har. Genom att vara flexibel kan du hinna med både nöjen och måsten. Torsdagen blir en bra dag där det är rutinerna som dominerar. Under fredagen medlar du in en konflikt medan lördagen bjuder på en hel del utomhusaktiviteter. På söndagen träffar du flera personer som varit bortresta den senaste tiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att säga vad du vill i alla möjliga sammanhang. Om du brukar vara rak i vanliga fall så är det inget emot vad du är idag. Tisdagen handlar om en kollega medan onsdagen fokuserar mer på arbete och att hinna med. Det blir en stressig dag. Torsdagen bjuder på en överraskning medan fredagen blir rolig och lättsam. En bra dag att skaffa nya vänner. Under helgen säger du farväl till något som varit en stor del av ditt liv men som det är dags att släppa taget om nu.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen handlar om att kunna fokusera den energi som finns i ditt horoskop på bästa sätt. Du kan lätt bli överladdad de här dagarna. Onsdagen handlar om ett svar som du vill ha. Torsdagen och fredagen blir praktiska dagar då du tänker fritt och du låter din kreativitet flöda. Lördagen handlar om att säga ja. Var spontan och gör något du inte brukar göra. Söndagen blir en lugn dag då du får tid att påbörja en hobby som du varit intresserad av men inte haft tid för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du börjar veckan med massor av energi från Solen i ditt tecken. Måndagen och tisdagen är dina dagar. Du har charm i överflöd och du vet precis vad det är du vill. Ingen kan motstå dig och det använder du till din fördel. Onsdagen och torsdagen handlar mest om att arbeta praktiskt och tänka logiskt. Under fredagen hamnar du mitt i en konflikt vilket gör dig illa till mods. Lördagen handlar om ett löfte till en vän medan söndagen blir en mysig dag där du unnar dig lite extra helglyx.

Jungfrun 23/8-22/9

Du startar veckan med goda föresatser men inte lika mycket ork som du brukar ha. Var snäll mot dig själv för både din kropp och din hjärna behöver en paus. Tisdagen bjuder på drama på jobbet medan onsdagen handlar om att ta ställning för eller emot. Under torsdagen säger du ifrån på skarpen. Fredagen blir en bra dag då du får mycket beröm för en insats som du gör. Lördagen handlar om att lyssna mer än att prata och söndagen bjuder på familjemys och utomhusaktiviteter

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med många goda föresatser, men ingen direkt plan för hur du ska verkställa dem. Tisdagen handlar om att våga be om hjälp, särskilt när något känns ovant eller konstigt. Onsdagen och torsdagen blir dagar då du ska fokusera på det sociala samspelet och på hur du kan bidra till en bättre stämning på jobbet. Under fredagen passar du på att avsluta ett projekt som du filat på i evigheter. På lördagen är du mer rak än du brukar vara. Söndagen handlar om att kunna förlåta.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en flygande start på den här veckan. Du har en massa bra energi i kroppen och det mesta du tar dig för går din väg. Du har till och med bra hand med teknik de här dagarna. Onsdagen handlar om vad som är rätt och fel. Torsdagen och fredagen blir aktiva och sociala dagar där du får mycket gjort. Lördagen handlar om att tala förstånd med en vän eller släkting som beter sig dumdristigt. Söndagen blir en skön dag då fokus ligger på ditt eget välbefinnande. Du njuter av att känna dig bortskämd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med dubbel elenergi vilket driver på ett beslut som du egentligen borde ta lite mer tid på dig att fatta. Tisdagen handlar om en väns behov av råd medan onsdagen fokuserar på att vara effektiv. På torsdagen kan ett möte riva upp starka känslor inom dig, men du håller masken utåt. Fredagen handlar om att visa vem du är. Lördagen blir en skön paus i vardagen. Då fokuserar du på att vara utomhus. Under söndagen får du höra nyheter som kan vara förbryllande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fantastisk start på veckan, särskilt för de Stenbockar som befinner sig i en ny miljö. Du suger åt dig av din omgivning och njuter av livet. Du skämmer bort dig själv och tillåter andra att skämma bort dig. Torsdagen handlar om att förflytta sig och det kan bli ett äventyr. Fredagen bjuder på party, nya bekantskaper och kanske till och med en förälskelse. Under lördagen försöker du komma tillbaka till verkligheten, men det är svårt. Under söndagen väntar ett kärt återseende.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket att göra under måndagen och tisdagen så det är bra om du är utvilad. Det här blir dagar som kan bjuda på utmaningar av olika slag. Onsdagen handlar om att sakta ned tempot tillfälligt. Du behöver andrum för att komma ikapp mentalt. Under torsdagen tar du ett stort kliv fram i ett projekt. På fredagen väntar goda nyheter som rör din ekonomi. Helgen handlar om frisk luft och att njuta av naturen, vännerna och att vara fri att röra på sig. På söndagen blir det familjemys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du startar veckan bra men redan under tisdagen får du lite av en energidipp. Onsdagen handlar om att motivera sig själv och det kan vara svårt när alla tycker olika. Torsdagen blir en förhållandevis bra dag där du kan lägga upp arbetet mer fritt. Fredagen handlar om att tänka logiskt vilket kan orsaka en del huvudbry för din del. Lördagen blir rolig och social medan söndagen fokuserar mer på familjen. Det blir en dag då dina nära och kära samlas. God mat och härliga skratt kantar den här dagen.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons