Veckans horoskop: Så blir 20/5-26/5 för ditt stjärntecken

15 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan samlas både Solen, Venus och Jupiter i Tvillingarnas tecken. Se hur det påverkar din vecka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan väldigt kommunikativt. Måndagen och tisdagen är bra dagar att planera framåt, särskilt om du jobbar i grupp. Onsdagen blir en bra dag att komma ikapp med saker som du ligger efter med. På torsdagen ger Fullmånen dig en ny chans att börja om i en gammal relation. Det här är en dag då sår läks och gamla oförrätter blir förlåtna. Under lördagen passar du på att träffa en vän som bor långt borta medan söndagen blir en dag som fokuserar på vila och inre reflektioner.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder vecka med större ansvar än du brukar ha, och du tar dina plikter på allvar. Tisdagen handlar om familjen och om att njuta av årstiden. Onsdagen blir en bra dag då du får mycket gjort medan torsdagen blir rolig, social och kaotisk. Under fredagen får du ett erbjudande som rör din karriär. Det här kan bli den vändpunkt du gått och längtat efter. Lördagen handlar om vänner, god mat och massor av skratt. Söndagen bjuder på ett firande av något slag och på gemenskap och värme.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att Solen går in i Tvillingarnas tecken vilket kommer att förstärka både dina negativa och positiva egenskaper framöver. Tisdagen och onsdagen handlar om att hitta tillbaka till rutiner igen. Torsdagen bjuder på en Fullmåne och ett tufft beslut. Under fredagen tackar du nej till en fest eller middag bara för att vara fri om någon mer intressant dyker upp. Lördagen blir en riktigt lugn dag då fokus ligger på dig själv, medan söndagen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med att vara social och utåtriktad. Måndagen och tisdagen är bra dagar för affärer och att knyta kontakter. Onsdagen handlar om att följa sin passion medan torsdagen blir en avgörande dag för allt som har med resor, flytt och högre studier att göra. Fredagen handlar om att stärka ditt självförtroende. Du känner dig lite osäker på dig själv just nu. Lördagen blir en bra dag, särskilt om du tar dig an projekt i hemmet. Söndagen handlar om att överraska någon närstående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en konflikt med en nära kollega eller vän. Tisdagen handlar om att förlåta och acceptera att människor tycker olika. Onsdagen blir en produktiv dag medan torsdagen kan kännas kaotisk. Fredagen handlar om att göra saker både för att det är roligt, men också för att du måste. Kvällen består av nöjen. På lördag kan ett, till synes slumpartat möte, förändra mycket för dig. Söndagen handlar om de konsekvenser som vissa val får. Kvällen bjuder på information.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen vill du gärna jobba tillsammans med andra. Du tycker det är tråkigt att vara själv. Under onsdagen söker du i ditt inre efter ett svar på en personlig fråga. Torsdagen bjuder på Fullmåne och på en ny, rastlös energi som gör att du söker förändringar i både stort och smått. Fredagen blir den lugnaste dagen på veckan medan lördagen blir fysiskt aktiv. Under söndagen försöker du hindra en släkting från att göra ett dåligt ekonomiskt val.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du följer ditt hjärta i början på veckan, något som det gör att agerar impulsivt och inte alltid helt genomtänkt. Under onsdagen får du möjligheten att träffa en person från det förflutna. Det här är någon som ofta är i dina tankar. Torsdagen handlar om att sätta stopp för en nedåtgående spiral och istället börja tänka positivt. Fredagen blir en härlig dag som bjuder på en överraskning. Under lördagen köper du något fint åt dig själv medan söndagen fokuserar på familj och släkt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att medla i en konflikt. Tack vare Tvillingens inflytande är du verbalt övertygande. Tisdag och onsdag handlar om en kollega och hens beslut att förändra sitt liv. På torsdagen blir Fullmånen en markering på en ny start för din del. Det kan vara arbete, en hobby eller studier. Fredagen handlar om att göra aktiviteter för din egen skull medan lördagen blir lite mer av en kompromiss. Under söndagen försöker du både hinna med mysfika och arbete. Det blir en intensiv dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med en härlig nyfikenhet och bra energi. Du är positiv till det mesta och du har inget emot att någon annan tar ledningen. Tisdagen och onsdagen handlar om att lära sig nya saker. Torsdagen bjuder på en Fullmåne i ditt eget tecken och den summerar upp hela det första delen av det här året. Torsdagen blir en ny början och ett slut. Fredagen kretsar kring pengar medan lördagen bjuder på enkla, men härliga nöjen. Söndagen handlar om att göra saker tillsammans, det kan vara med familjen eller med dina närmaste vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att ta tag i något som du borde gjort för länge sedan. Tisdagen handlar om att kombinera arbete med hemmamys. Under onsdagen är det barn och djur som är i centrum för din uppmärksamhet. Torsdag och fredag bjuder på hårt arbete från tidig morgon till sen kväll medan lördagen blir en kombination av prestation och nöjen. Du börjar dagen med att prestera och du avslutar den med att fira. Söndagen handlar om att få pusta ut och njuta av nuet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med ett helt nytt koncept och med nya människor omkring dig. Måndagen och tisdagen handlar till stor del om kommunikation och att förstå varandra. På onsdagen finns det en risk att du blir irriterad på en kollega som du jobbat väldigt tätt ihop med. Ni två behöver lite avstånd. Torsdagens Fullmåne får dig att göra impulsiva saker, främst när det gäller pengar. Fredagen bjuder på ett kärt återseende medan lördagen blir festlig. På söndagen vill du gärna utmana.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra inledning på veckan. När Solen går in i Tvillingen hjälper det dig att komma framåt i avtal och affärer. Tisdagen handlar om att våga medan onsdagen handlar om att kunna dämpa stressen och fokusera på en sak i taget. Torsdagen blir en intressant dag med både Fullmåne i Skytten och Venus in i Tvillingen. Som singel är den här helgen bra för att lära känna nya människor. Fredagen är det vänner som gäller medan lördagen kan bli mer fysiskt aktiv. På söndagen slappar du gärna.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons