Veckans horoskop: Så blir 13/5-19/5 för ditt stjärntecken

08 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan möter Solen Uranus vilket skapar bra förutsättningar för nya idéer och kreativ inspiration. Se hur det här mötet påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en bra energi i ditt horoskop under måndagen och tisdagen som gör att du har lätt att starta upp olika uppgifter och projekt. Onsdagen handlar om naturen och om att samla energi utomhus. Torsdagen blir en bra dag då vänner och hobbyer står i fokus medan fredag bjuder på en hel del utmaningar som har med arbetet att göra. Lördagen är en rolig dag då du träffar en hel del nya och intressanta personer. Söndagen handlar om att försöka medla i en ganska känslig situation.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med mycket idéer och en massa härlig energi. Helgen har gett dig den inspiration du behöver för att hitta ditt fokus igen. Onsdagen blir en bra paus i vardagen. Då anpassar du dagen aktiviteter efter vädret. Torsdagen och fredagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa. Du har lätt för att irritera dig på andra personer de här dagarna, särskilt om du är uppe i varv. Lördagen och söndagen handlar om familjen och om att göra aktiviteter tillsammans.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen kan du ta saker lite för långt, vissa personer kan uppleva dig på gränsen till provocerande. Tisdagen och onsdagen handlar om en vän och hens problem. Du försöker hjälpa samtidigt som den här personen drar mycket energi från ditt övriga liv. Torsdagen blir en bra dag då du lär dig nya saker och träffar inspirerande människor. På fredagen kan du upplevas som envis och lite tvär, men kvällen blir bra. Helgen fokuserar mycket på aktiviteter med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med extra eld i ditt horoskop och det ger dig alltid en kickstart, både privat och på jobbet. Onsdagen bjuder på en överraskning och ett erbjudande som du inte har råd att tacka nej till. Under fredagen kan en konflikt uppstå i hemmet eller i din närmaste vänskapskrets. Här gäller det att vara lyhörd och kunna medla. Lördagen blir en aktiv dag som passar bra till en date eller till att umgås med vänner. Under söndagen försöker du tänka lite mer på familjen och på deras behov.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns dubbel energi från Lejonet mellan måndag och onsdag. Det här ger dig en massa motivation och drivkraft. Du kan bli lite egocentrisk de här dagarna, men på det hela taget är det en riktigt bra period. Torsdagen handlar mer om praktiskt tänkande och fokus på detaljer medan fredagen blir lättsam och festlig. På lördagen tycks du fira en vän eller anhörig, det blir en rolig dag. Söndagen handlar främst om vila och återhämtning men också, i den mån du orkar, om en hobby.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med en charm och en lättsamhet som inte brukar komma naturligt för dig. Måndagen och tisdagen är bra dagar att knyta nya kontakter eller att gå på en date. Onsdagen kretsar kring en ekonomisk fråga medan torsdagen har fokus på vissa förändringar på din arbetsplats. Här gäller det att du vågar säga ifrån om du tycker att dina chefer prioriterar fel. Fredagen blir rolig och spontan medan lördagen handlar om projekt i hemmet. På söndagen får du ett överraskande samtal.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du stressar en del inledningsvis den här veckan och då finns risken att du slarvar istället för att göra saker ordentligt. Onsdagen handlar om att göra om och göra rätt. Torsdagen bjuder på en rolig nyhet och ett besked av något slag. Under fredagen försöker du övertyga en kollega eller vän att vara lite spontan medan lördagen fokuserar mer på utomhusaktiviteter och fysiska utmaningar. Söndagen blir en mysig dag då du spenderar mycket tid med en nära vän eller anhörig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan uppleva att de första dagarna den här veckan blir lite förvirrande, du tenderar att sätta igång en massa projekt men inte avsluta dem. På onsdagen lugnar den här påverkan ned sig och du får en möjlighet att strukturera upp ditt arbete och att avsluta saker. Torsdagen handlar om ett problem inom familjen medan fredagen fokuserar på nya människor och nya intryck. Under lördagen är det bra om du är bestämd och kan säga nej. Söndagen handlar främst om din hälsa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar då du både ska hinna med det du ligger efter med och det som är planerat. Onsdagen handlar om ny information och om att lyssna och lära. Det blir intressanta dagar där du utvecklas en hel del. På fredagen tar du ställning i en fråga som har med etik och moral att göra. Här gäller det att vara väldigt politiskt korrekt och att tänka objektivt snarare än subjektivt. Helgen ser ut att kunna bjuda på en fest eller andra sociala nöjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med en resa. Den kan vara fysisk eller mental men den tar dig från en plats till en annan. Tisdagen och onsdagen handlar om att komma ikapp och om att vara disciplinerad. Torsdagen blir en intressant dag som bjuder på både en flirt och på nyheter. Under fredagen bestämmer du dig för något som kommer att påverka hösten. Lördagen och söndagen blir intensiva dagar då du är ovanligt aktiv, både med dina vänner och med din familj. En bra nyhet får avsluta den här veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att varva arbetet med utomhusaktiviteter, det går extra bra om du jobbar hemifrån. Onsdagen handlar om ett ekonomiskt beslut och en investering i din framtid. Du känner dig ovanligt nöjd den här dagen. Torsdagen och fredagen blir stressiga men väldigt produktiva dagar. Lördagen handlar om en utflykt med vänner eller familj medan söndagen fokuserar mer på jobbet eller på en resa i samband med ditt arbete. Det blir en ganska enformig och lång dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med en massa roliga idéer. Tisdagen blir extra kreativ, särskilt om du arbetar med en likasinnad kollega. Under onsdagen och torsdagen fattar du en del ekonomiska beslut. Du verkar vara i startgroparna för en en försäljning eller ett köp. Fredagen handlar om en familjemedlem som behöver din hjälp och ditt stöd .Lördagen blir en mysig dag där du gärna är utomhus i en trädgård eller på balkongen. Under söndagen försöker du komma igång med träning eller någon form av motion.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons